Красулка
Replay & Undo
- Член од
- 3 јануари 2009
- Мислења
- 1.508
- Поени од реакции
- 1.157
Даваше минатата година, би требало и годинава.Дали монетарна економија дава стручен труд да се прави или не ?
Даваше минатата година, би требало и годинава.Дали монетарна економија дава стручен труд да се прави или не ?
Колешка да не се сеќаваш случајно кој период е било тоа дали пред први колоквиуми или потоа ?Даваше минатата година, би требало и годинава.
После први колоквиуми се прават семинарскитеКолешка да не се сеќаваш случајно кој период е било тоа дали пред први колоквиуми или потоа ?
Треба и молба (имаш молби пред влезот кај раководителката за студентски шрашања, ако нема таму имаш во книжарата). Јас вадев потврда пред 2 недели и ми бараа и молба и потврдата да ја пополнам во 2 примерока (едниот примерок останува во студентски, а на вториот ќе ти стават печат со потписот на деканот и одма ќе ти го вратат).Случајно најдов на страната и ова го вика :
Редовен студент на Економски факултет може да добие потврда за редовен студент по сопствено барање. За таа цел, студентот треба да ги поднесе следниве документи до службата за студентски прашања:
- индекс
- пополнет формулар за издавање потврда
- уплатница од 100 денари на сметката на факултетот
Сигурен си дека треба молба ?
Земи си скрипта од Либро и полагаш сигурно,не се замарајте со учебнико.Ај да си прашам јас Економика. Вчера седнав да учам ама некако не ми одеше
Од првата тема се паѓаат многу прашања на колоквиум? Мислам, овај кажал ова, онај кажал она....10 дефиниции за претпријатие има.
Не ги учи сите дефиниции, не треба да знаеш кој теоретичар што кажал, треба да ја знаеш само болдираната дефиниција, тоа што е „Според нас, претпријатие/економика/блабла е...“Ај да си прашам јас Економика. Вчера седнав да учам ама некако не ми одеше
Од првата тема се паѓаат многу прашања на колоквиум? Мислам, овај кажал ова, онај кажал она....10 дефиниции за претпријатие има.