Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Абе нели Мексес имал повреда на глуждот сега читам на коленото, шо е работава?
Епа ќе игра Неста :) не е лошо имаме замена не така лоша проблем е без Ибра што сме во напад..

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Епа ќе игра Неста :) не е лошо имаме замена не така лоша проблем е без Ибра што сме во напад..
Макси Лопез бе, или Ел Шарави.Двајцата ќе ја наполнат Чезена, туку да видиме со Ибра.Мора да се врати за дербито со Јуве, да му се смилуват некако овие оти готови сме.Ќе се мрднам ако изгубиме уше едно дерби.

Лошо е то шо Ибра не е супермен ко шо мислиме, се преку него оди сите него го проигруваат тоа е лошо.Треба потимски да се игра.Не бе не, нема достојна замена за Ибра.Е вака некогаш ако го снема ќе се нервираме.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Milan (4-3-1-2)
Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Ambrosini, Van Bommel, Nocerino; Boateng; Maxi Lopez, El Shaarawy
A disp.: Roma, Bonera, Zambrotta, Aquilani, Emanuelson, Pato, Robinho. All.: Allegri
Dobra klupa :icon_lol:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812

Секогаш тешко играме со екипиве што играат со 3ца у одбрана ама да се надеваме дека рано ке го отвориме мечот и лагано без повреди си пецнеме 3 бода.

Составот ми е океј,реално тој е тој што треба да настапи единствено што се повреди Мексес пак,да не се повредеше ќе играа Мексес-Неста пошо Силва заслужи одмор.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Ибра го советува Ван Перси да го напушти Арсенал или со други зборови дојди кај нас. :D

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
За на Ибра книгата најдов линк,незнам дали смеам тука да го ставам ко hyperlink па затоа кој сака нека пише порака :)
Иначе Чезена ќе ги тепаме без потешкотии Макси дава гол 98,5% :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
За на Ибра книгата најдов линк,незнам дали смеам тука да го ставам ко hyperlink па затоа кој сака нека пише порака :)
Иначе Чезена ќе ги тепаме без потешкотии Макси дава гол 98,5% :D
На Шведски ли е напишана книгата? Има ја на piratebay

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Прати ми по пп, ако е на англиски јазик...

Него нема што да се одмара Силва, уште овој натпревар и потоа во рок од 2 недели само 2 наптревари ќе се одиграат(Јуве дома и Палермо гости) па ќе се одмори колку толку.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
На Шведски ли е напишана книгата? Има ја на piratebay
Прати ми по пп, ако е на англиски јазик...

Него нема што да се одмара Силва, уште овој натпревар и потоа во рок од 2 недели само 2 наптревари ќе се одиграат(Јуве дома и Палермо гости) па ќе се одмори колку толку.
На англиски е не ни ја постирам ако е на шведски.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Per Cesena non convocati Nesta, Boateng e Pato :tapp:
Abbiati, Amelia, Piscitelli
Thiago Silva, Antonini, Mesbah, Abate, Bonera, Ely, Zambrotta, Yepes
Ambrosini, Cristante, Muntari, Nocerino, Van Bommel, Emanuelson
El Shaarawy , Inzaghi, Maxi Lopez, Robinho

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.674
Само да не се повредени .. Во тек е пресконференцијата на Алегри па ќе има подетално инфо

п.с Bonera is back ! :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom