Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Честито нека ни е победата рутинирана, Валенсија мислам дека ќе се врати брзо, a добро е шо се вратија Џонс, Клеверли, Нани и Јанг. Сакам само да ве поздравам:

Manchester Utd have won 83% (15/18) of the league games Jonny Evans has played in this season, and just 43% (3/7) of the games he's missed.

427121_308776609181314_245323855526590_912624_1657029150_n.jpg

Луѓе Гигс има постигнато и асистирано 306 голови за Манчестер Јунајтед oд 1348 во Премиер Лигата! Тоа е 22.7%​
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Негде прочитав и дека има одиграно повеќе Премиер Лигашки натпревари од Сити! :pipi:

Facts about Sir Ryan Giggs.

He's never had a red card in the EPL, ever!
He's assisted or scored 1/5th (22%) of MUFC's total premier league goals since the inception of EPL. 306 of 1348 goals.
He's played more premier league games than 11 current EPL teams, more than man city.
Manchester United have won 82.29% of the Premier League matches in which Ryan Giggs has scored.
899 games for MUFC so far.
The Europa League is the only competition he hasn't won as a player.

Хаха Гигси на стари години иначе како што очекував не повруваат со Ериксен Ферги рекол “He's a good player - a typical Ajax player who is good on the ball и ај медиумите одма не поврзуваат
--- надополнето: 17 февруари 2012 во 21:09 ---
http://manutd-bih.com/2012/02/kolumna-6-unitedovih-mladica-cija-bi-imena-trebali-zapamtiti/

Interesting fact :
With the elimination of Manchester United from champions league, the champions league have lost a staggering 75% viewership world wide and about 40% in Europe and Europa league has an increased viewership of 35%.

Interesting fact :
With the elimination of Manchester United from champions league, the champions league have lost a staggering 75% viewership world wide and about 40% in Europe and Europa league has an increased viewership of 35%.
Ова доста кажува :)

Interesting fact :
ova e i ocekuvano poso United ima najgolem broj registrirani fanovi mislam bese okulu milijarda bea ili 7 ,hahah

ova e i ocekuvano poso United ima najgolem broj registrirani fanovi mislam bese okulu milijarda bea ili 7 ,hahah
За регистрирани не знам колку има, а неофицијално има околу 333 милиони низ цел свет и е најпопуларен спортски бренд во светот :cool:

Абе сите не мрзат али сите не гледаат :pos:

Nemanja Vidic is set to make a "miracle recovery", possibly back in time for the derby in April.

Капитенот со заздравувањето е месец дена пред очекуваното. Почнал да крева тегови и да ја посетува теретаната, се очекува до крајот на месецот да започне со трчање. Дај Боже се да биде вака, но не сакам да се избрза.

Си го видел Евра како игра у последно време?

Игра само затоа што останатите позиции од одбраната се менуваат секој натпревар, нејќе Ферги да експериментира и со него, башка и дека капитен е во отсуство на Видиќ.

Знам, ама веќе 2 години е можеби и најстарданден во тимот и нон стоп игра.. логично е некогаш малку да му падне формата. А за Фабио, колку и да нема играно, и се надевам дека ќе ме демантира, но не верувам дека би ни бил нареден стандарден лев бек во тимов.. ќе се кешира после Евра мислам..

Знам, ама веќе 2 години е можеби и најстарданден во тимот и нон стоп игра.. логично е некогаш малку да му падне формата. А за Фабио, колку и да нема играно, и се надевам дека ќе ме демантира, но не верувам дека би ни бил нареден стандарден лев бек во тимов.. ќе се кешира после Евра мислам..
Зошто би се кеширало? Зеки Фрејерс? :) А и Фабио ќе биде на големо ниво ќе видиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom