- Член од
- 4 мај 2009
- Мислења
- 2.476
- Поени од реакции
- 5.545
Глеам, затоа саде по кутар Спиро викаш.Не ги пратам тие теми многу, не сум забележал. Само за црвеново знам
Глеам, затоа саде по кутар Спиро викаш.Не ги пратам тие теми многу, не сум забележал. Само за црвеново знам
Се слагам. Оптички тероризам. Али брат, на Телема има двајца постерски муџахедини. Утепаа со смајлиња и потцртани болдои, а ако се напиздени гаѓаат со ол капс и болдосани извичници.Да бе кутар. Ние не сме кутри диоптрија што ќе ставиме. За мене Спиро е форумски терорист
Да бе, Спирко. Отидов курбан и ја. А така, брат, шлапосај уше некое постерче со анимирана сликица, пушти ги ти овие лошиве нека си бамборат...
Еј, немој бе и ти со бацуење ко оној Хептаграм Иам шубе од такво нападно бацуење. Коа бев дете, имаше една комшика, тетка Лепа, шо увек ме шматаше. Ќе ме грабнеше и онака селски у образ ќе ме зашматаше. Се утепуев од бришење, ама тоа лигите и беа као на ротвајлер. Да немоеш да ги избришеш. Вака коа ќе ме зашмата некој апансас и без предупредуење, увек на Лепа ми текнуе и језа ме маа.
Еј, немој бе и ти со бацуење ко оној Хептаграм Иам шубе од такво нападно бацуење. Коа бев дете, имаше една комшика, тетка Лепа, шо увек ме шматаше. Ќе ме грабнеше и онака селски у образ ќе ме зашматаше. Се утепуев од бришење, ама тоа лигите и беа као на ротвајлер. Да немоеш да ги избришеш. Вака коа ќе ме зашмата некој апансас и без предупредуење, увек на Лепа се сеќавам и гадно ми е.
Кај ти реплицирав и ја, кај се запустев...Спирко, абе смајливо не да е габаритно, него инстантно (шо би рекол Шабан) изазива мигрена. Малце усул бе брат, пропорции, ово-оно...као у савршениот Ислам. Ти текиња?
Во однос на црвеницата, ова е голем напредок
Ова не е бацување Петар. Тоа е љубење...Еј, немој бе и ти со бацуење ко оној Хептаграм
Не бе па ти, шо толку се сашчиса. Љуби, шматај, бладај за бројки и букви, збирај души...„како шчо ти љубит вољата“. Гајле неам, жими тебе.Ова не е бацување Петар. Тоа е љубење...
Гледам не ме вадиш од уста црни Перо... Дали е тоа знак за испран мозок или... ти влегов под кожа? Еми сега, си можам.
Мислам дека треба да обратиш внимание на своите деца дома, нив да ги спасуваш да не случајно станат телемити во иднина, не им го знаеш патот... отколку што се обидуваш мене да ме навредуваш надевајќи се дека ќе постигнеш нешто. 50+ години маж си запнал на форум да се перчиш со децата и да навредуваш непознати на „интелектуално“ ниво... и ти се најде гледам на форум да судиш за испран ум некој трет... Чудно...
Мислам дека секој што започнува со судење за испраноста на нечиј ум самиот паѓа во тоа „перење на мозоци“... Не го правете тоа, само ја покажува ограниченоста кон се што не е како вашето...
Темава е што, навредување на сите што не мислат дека нечие друго е ок? Дека се со испрани мозоци другите освен тие самите? Чудно е и ова...
Кој колку можи толку... и да немаш гајле...Не бе па ти, шо толку се сашчиса. Љуби, шматај, бладај за бројки и букви, збирај души...„како шчо ти љубит вољата“. Гајле неам, жими тебе.
Нема да речам не, рековме секој со својот ум...Глеаш дека се` си е убо. Шо се буниш за џабе. Ебате задрогаз, ебате.