HTC Wildfire S

• Креатор на темата Креатор на темата Ивaн
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Значи планирам да земам Wildfire S, па сега барам помош од некој шо го имал овој телефон.
Предности, негативности.
Прочитав дека дисплејот е значително подобрен за разлика од Wildfire-от.
Но ми кажаа дека камерата не му била нај нај, а и друго што ме интересира и колку време му држи батеријата.
И дали има подобра алтернатива за тие пари?

Сум ги користел лично и Wildfire и Wildfire S. За дисплеј точно е дека има подобар, а камерата нема многу разлика. Е сега РАМ Меморија повеќе има Ес-от, малку побрз процесор. Мене повеќе мерак ми прави Ес-от затоа што е помал, поубав. А за батерија зависи како го користиш, мене ден-ипол/два ми држи.

I ivan kupi wildfire s? kako si zadovolen? ti posuvam bidejki i jas sum zainteresiran za takov

Зимајте го слободно, телефончето е супер. Од лично искуство кажувам.

HTC Wildfire S мојата нова љубов:) задоволна сум од него, мислам кој да го земе нема да погреши ;)

Сега го земав телефонот. И склучив договор на неопределено т.е. 3 месеци, е сега малку ме изнервира тоа што на страната им пишува 12.999 за договор на неодредено, а сега во документите пишуваше дека треба 13.999.

[quote="jovica_34][/quote]
па ако не играм, не слушам музика на телефон,не користам wi-fi, bluetooth батеријата ми држи до 2 ипол дена , а ако го користам повеќе може и за еден ден да ми се испразни, имаше и денови кога ќе станев следниот ден цела батерија да се испразни, а претходниот ден сум го полнела цело време (ова ми се деси 2 пати), само батеријата што се троши брзо е проблем друго се океј работи.

па ако не играм, не слушам музика на телефон,не користам wi-fi, bluetooth батеријата ми држи до 2 ипол дена , а ако го користам повеќе може и за еден ден да ми се испразни, имаше и денови кога ќе станев следниот ден цела батерија да се испразни, а претходниот ден сум го полнела цело време (ова ми се деси 2 пати), само батеријата што се троши брзо е проблем друго се океј работи.[/quote]
Тоа што ти се празни преку ноќ батеријата тоа е дека си имала активни процеси т.е. некои апликации ти работеле во позадина. Тоа најдобро се решава со task manager кој не е инсталиран фабрички или пак во manage applications да ги исклучиш тие апликации кои мислиш дека во моментот не ти требаат т.е. притискаш force close. Само внимателно да не исклучиш некоја системска. :)

па ако не играм, не слушам музика на телефон,не користам wi-fi, bluetooth батеријата ми држи до 2 ипол дена , а ако го користам повеќе може и за еден ден да ми се испразни, имаше и денови кога ќе станев следниот ден цела батерија да се испразни, а претходниот ден сум го полнела цело време (ова ми се деси 2 пати), само батеријата што се троши брзо е проблем друго се океј работи.[/quote]
fala nikolina

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom