Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
710 машко е... фергусон се вика :cautious:
700
Сериозен сум бе море, уште три години ќе учиш во тоа школо, а ако паднеш некоја година можно е повеќе :pos: затоа мож се знам со класната твоја, незнаеш кога ќе ти затреба врска за крај од година да ти поправи некој кец.

725 шутрак пратиш фудбал странски лиги,или само Партизан ? :icon_mrgr:

730 otkako si iba mamata ex yu veke nishto., a i nema shto partizan so zelenikovo ppfffffff//karikiram//

735 нема конкурениција Партизан од цела полусезона 1 пораз се победи циганиве се губат..

735 нема конкурениција Партизан од цела полусезона 1 пораз се победи циганиве се губат..
740 pa toa i ti go kazhuvam izgoren partizanovec ., ama nema so kogo da meri sila ., a isto e i so hajduk dinamo zheljo pa i ciganive eeeh taa golema chetvorka
730
71158_39077086643_2026123_n.jpg

750:mad: lion ne mi otvoraj tema za toa gore amblemot ako pochnam da zboruvam imam ubliki vo ex yu gledaa da uguraat shto poveke klubovi vo prva liga ., toj istiot pogore ne dozvoli nieden makedonski klub da pomirisa prva yu liga osven teteks ., a i nego posle 4 meseci na prijatelski prijatelski natprevar go namestija ., i sleduvashe suspenzija na teteks a na negovo mesto mislam deka togash srbite go uguraa bor od istochna liga .... zalam ama to e to:mad:

Back
На врв Bottom