Грците и нивното решение за кризата

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Ламброуси Хариклеиа се качила на прозорот на вториот кат од својата компанија која најверојатно ќе се затвори поради кризата и се заканила дека ќе се фрли.

Оваа државна службеничка најверојатно ќе ја изгуби работата поради сите намалувања во Грција кои мора да се одобрат за да се намали долгот.

Само неколку часа претходно истото го пробал и нејзиниот сопруг, но не се самоубиле.

Министерот за јавна безбедност Кристос Папоутсис претходно ги предупредил луѓето дека се доведени до работ, и додал дека владата направила надчовечки напори за да ги прифати намалувањата, но граѓаните веќе не можат да ја поднесат состојбата во државата.

Министрите за финансиите во еврозоната во средата го откажале состанокот со Грците бидејќи не добиле на време гаранција дека некои мерки на штедење ќе се спроведат и по парламентарните избори во април.

Грција би можела да банкротира ако го изгуби пакетот помош од 130 милијарди евра бидејќи нема да може да го врати 14,5 милијарди долгот до 20 март.
Република Кајгана го поддржува овој начин, да очекуваме ваква глетка од владините луѓе на Грција.
Поздрав R.I.P Greece

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Тешка attention whore... Да сакала да се самоубие ќе го направела тоа. Оваа стоела 5 саати на прозор "заканувајќи се дека ќе скокне". Па скокни ма да те видиме колку си јака.

Член од
30 јануари 2012
Мислења
56
Поени од реакции
54
која патетика значи, мене ми изгледа како се да е диригирано од страна на власта, леле пред граѓанска војна сме помагајте еу дајте пари. За разлика од грчкиве актери, кај нас луѓе тивко и без многу фама се самоубиваа.

http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=80DE4EE80312FA47BBA03A02D0F57DCC

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
која патетика значи, мене ми изгледа како се да е диригирано од страна на власта, леле пред граѓанска војна сме помагајте еу дајте пари. За разлика од грчкиве актери, кај нас луѓе тивко и без многу фама се самоубиваа.
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=80DE4EE80312FA47BBA03A02D0F57DCC
Ама сте чудни значи...И од лошото успевате да извлечете позитива...:vozbud:

Член од
30 јануари 2012
Мислења
56
Поени од реакции
54
тоа е доблест друже ;), шала на страна лош ми е постот, сакав да кажам дека грците се одлични глумци и знаат да го добијат тоа што сакаат, за разлика од нас македонците кои реално живееме многу полошо, но сепак се држиме до достоинството. Можеби грчката политика на постојано плачење е попаметна, ќе покаже времето.

B

Borg_Drone

Гостин
Ќе изгубела работа и ќе се фрла??А до вчера им беше убаво кога земаа за миени раце четиристотини евра бонус!Друго, кога веќе сака да постигне некаков ефект нека се запали пред нејзиниот парламент и нека го искаже така својот гнев против промашената политика на Грција.Поголем ќе биде ефектот.Кога веќе навистина сака да направи нешто, а не вака да глуми......

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Многу на мрсно се научија, сега ќе се вратат малку на тоа што можат да јадат - патлиџани, маслинки и по некоја овошка. :icon_lol:

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
за обид за самоубиство на педериве јужни ли ги трошите ресурсите на форумов?? :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Која е разликата кога чоек паѓа од 10-ти спрат, и кога паѓа од први?
Тој шо паѓа од десетти : Аааааааааааааа..... туп.
Тој шо паѓа од први: туп... Ааааааааааааа....

Ламброуси Хариклеиа се качила на прозорот на вториот кат од својата компанија која најверојатно ќе се затвори поради кризата и се заканила дека ќе се фрли.
Шо не ја остаја да рипни? Ќе го имаше сценариото број 2 опишано погоре.

Kajgana Shop

На врв Bottom