Зимска полова еднаквост

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Некои еманципација ги мава во глава па се занесуваат, што би рекол Миле Паника - „Пушти ја кокошка се занаса“.
Сосема добро кажано, полова еднаквост.
А штом сме на темава:
„...НЕМОЖЕТЕ...“ во случајов ќе да требало да биде „...не можете...“

Не ја тераме де, затоа и те брецкав :)

Мора ли да имам ставови дека машка обврска е да пие пиво игра фудбал да ждрига и пцуе и некогаш да се истепа за да не личи дека нечие женско срце треба да се освои ;)?

Чим се спомне став во прилог на женско одма се лепат етикети дека имаш задни намери :).

Ако и е ќеиф нека чисти снег ама тоа секогаш ќе го сметам за машка обврска :).

Мора ли да имам ставови дека машка обврска е да пие пиво игра фудбал да ждрига и пцуе и некогаш да се истепа за да не личи дека нечие женско срце треба да се освои ;)?

Чим се спомне став во прилог на женско одма се лепат етикети дека имаш задни намери :).

Ако и е ќеиф нека чисти снег ама тоа секогаш ќе го сметам за машка обврска :).

Полека, не објаснувај, нели темава беше во ЧДА? :)

Полова еднаквост е и ние да правиме домашни работи ама нас не ни се пегла, чисти и готви така да порадо ќе чистам снег цел ден него да се маткам со алишта и манџи по дома :).
Мажите не бараа полова еднаквост - жените бараа. Нека почнат они први со лопата снег да чистат, па ќе размислам да пеглањето.

T3UXm.jpg

Полека, не објаснувај, нели темава беше во ЧДА? :)

Е готово више бидна, ти ме испровоцира ама сега знам ако ми згусти со снегов да знаеш ќе те викам, лопата имаш од мене гратис :icon_mrgr:.

Мажите не бараа полова еднаквост - жените бараа. Нека почнат они први со лопата снег да чистат, па ќе размислам да пеглањето.

Мене ниедна не ми барала еднаквост, а за пеглање нема шанси, еднаш до два пати да испеглам може, за почесто нема шанси па 100 снега да се у прашање ;).

Ќе чистам снег бре нека знаат жените зошто неможат без мужи.

Полова еднаковст - само за високи функции директорки ова она.
Џентлменство - за се друго мажот треба да правам.

Резултат? Дискриминација на машкиот пол.

Полова еднаковст - само за високи функции директорки ова она.
Џентлменство - за се друго мажот треба да правам.

Резултат? Дискриминација на машкиот пол.

Пази што бараш да не се каеш :D.

Замисли си го денот од сабајле наместо фудбал и кладилница со друштво, те чекаат куп алишта за перење, одење на пазар и готвење ручек, ставање веш на сушалка, пеглање на едно брдо алишта, чистење на цел стан и да не заборавам купатило и шоља.

Ако ти се прај се ова викај дека си дискриминиран, јас ќе си ќутам :D.

Замисли си го денот од сабајле наместо фудбал и кладилница со друштво, те чекаат куп алишта за перење, одење на пазар и готвење ручек, ставање веш на сушалка, пеглање на едно брдо алишта, чистење на цел стан и да не заборавам купатило и шоља.

Зошто некој би сакал вака да си го замисли денот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom