Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Пред малце на скај спорт како можна формација со Арсенал се спомнува
Амелија,Абате,Мексес,Силва,Мезбах,Бомел,Ночерино,Емануелсон,Боатенг,Ибра,Робињо
како што разбрав На клупа ке се Макси и Ел Шарави заедно со Амброзини,Неста Бонера и Замброта....што значи дека Пато нема да е во комбинација...мозда и поарно ако знаеме дека не е во форма и дека енглезиве може да го унаказат и 2-3 месеци да оди по бањи.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Пред малце на скај спорт како можна формација со Арсенал се спомнува
Амелија,Абате,Мексес,Силва,Мезбах,Бомел,Ночерино,Емануелсон,Боатенг,Ибра,Робињо
како што разбрав На клупа ке се Макси и Ел Шарави заедно со Амброзини,Неста Бонера и Замброта....што значи дека Пато нема да е во комбинација...мозда и поарно ако знаеме дека не е во форма и дека енглезиве може да го унаказат и 2-3 месеци да оди по бањи.
Рано е за формација Алегри сеуште нема список за повикани играчи.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Рано е за формација Алегри сеуште нема список за повикани играчи.
Не Не друже ...знам дека е рано но си правеа ови некој симулации и Пато не беше во скоро ни една варијанта...а кажаа дека со сигурност за со Арсенал се вракаат 5 мина Пато,Боатенг,неста,Абијати и Фламини али Фламини тешко дека ке е повикан со оглед на тоа што пола година нема официјален изигран меч

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Само немој да се изглупира и да игра со Емануелсон и Сидорф :confused:
Амелија,Абате,Мексес,Силва,Замброта, Боатенг Бомел,Ночерино,Робињо,Ибра,Шарави/Макси
И мирна глава на реваншот!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Незнам колку е паметно повредените да играт од прва минута.
Ама има време до среда, ќе видиме шо ќе се случи :)

Овие на страната на Уефа се малку заостанати, уште Таиво мислат дека е играч на милан

М

- Миланело -

Гостин
Само немој да се изглупира и да игра со Емануелсон и Сидорф :confused:
Амелија,Абате,Мексес,Силва,Замброта, Боатенг Бомел,Ночерино,Робињо,Ибра,Шарави/Макси
И мирна глава на реваншот!
Се слагам со составов, потполно истиот и јас го замислив а еве го и графички и мислам дека е добитна комбинација. Мора да се тргни офанзивно и да се дадат голови дома, пошто на Емирати ќе биде тешко.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Се слагам со составов, потполно истиот и јас го замислив а еве го и графички и мислам дека е добитна комбинација. Мора да се тргни офанзивно и да се дадат голови дома, пошто на Емирати ќе биде тешко.

добра е формацијата но што е со Замброта?не го игра веќе неколку кола уназад дали има повреда или шо е друго..повреден ќе изигра подобро од Мезбах или Анте,Волкот душата ќе им ја земе нив :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
добра е формацијата но што е со Замброта?не го игра веќе неколку кола уназад дали има повреда или шо е друго..повреден ќе изигра подобро од Мезбах или Анте,Волкот душата ќе им ја земе нив :)
Амн бе што толку хејтање на Месбах? Моментално е најдобриот лев бек во екипата, подобар и од Замброта и Антонини, Замброта има 34 години(за 1 недела и 35), не може да се потпираме на Замброта на таа позиција...

P

PewDiePie

Гостин
Аха сигурно.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Што му фали на Месба бе брат изигра супер со Удинезе го отепа на Баста,Спаси сигурен гол имаше добри продори и пасови,,,Заброта нема веке ни волја и сила да продира а за Анте да не збориме тој има волја и сила само нема знаење...

М

- Миланело -

Гостин
Амн бе што толку хејтање на Месбах? Моментално е најдобриот лев бек во екипата, подобар и од Замброта и Антонини, Замброта има 34 години(за 1 недела и 35), не може да се потпираме на Замброта на таа позиција...
Никој не го хејта Месбах, напротив ми станува омилен, во сите натпревари што ги изигра беше добар и мислам дека треба да го остават да игра во прв состав до крај на сезона во серија А, меѓутоа нема доволно искуство за ваков голем меч. Играч што до вчера играл во Лече да го ставиш да игра во осминафинале во лига на шампоиони против Арсенал ми е малку нелогично, сепак ништо чудно Алегри да се одлучи да го стави во прв состав, но јас предност би му дал на Замброта.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
,, Вие не можете така да ги споредувате фудбалерите. И тој беше напаѓач како мене, но Златан е Златан. Се сеќавам кога за прв пат го видов во соблекувалната на Ајакс, навистина не знаев што да кажам. Јас не сакам да ме споредувате со Ван Бастен, ниту со било кој друг, јас сум Златан Ибрахимовиќ.‘‘

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Никој не го хејта Месбах, напротив ми станува омилен, во сите натпревари што ги изигра беше добар и мислам дека треба да го остават да игра во прв состав до крај на сезона во серија А, меѓутоа нема доволно искуство за ваков голем меч. Играч што до вчера играл во Лече да го ставиш да игра во осминафинале во лига на шампоиони против Арсенал ми е малку нелогично, сепак ништо чудно Алегри да се одлучи да го стави во прв состав, но јас предност би му дал на Замброта.
Точно е дека нема искуство во ЛШ ама ако одиш по таа логика што си го ставил Шарави во прв состав ?

М

- Миланело -

Гостин
Точно е дека нема искуство во ЛШ ама ако одиш по таа логика што си го ставил Шарави во прв состав ?
Шарави веќе пола сезона е со тимот, значи колку толку има некако искуство а Месбах нема никакво,а и да беше Пато фит не би го ставал Шарави.

Kajgana Shop

На врв Bottom