Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Имаме веќе 3 со маж ми, за Гејчестер сеДа дај Господ маж ти за Сити да навива а децата за Ливерпул. И едно 7-8 да ги имаш
Имаме веќе 3 со маж ми, за Гејчестер сеДа дај Господ маж ти за Сити да навива а децата за Ливерпул. И едно 7-8 да ги имаш
Извини дечко... но не сме и ние Гејови како вас од Гејчестер... одма се познавате оти сте Гејови само у тоа ви оди паметот, да не речеш на женска да ти го подржи, туку на машко, али тоа е Гејчестерска работа, од педери немат аир ае Гитла.. појќе не ти реплицирам Педер си ! Ој со Шрекон од Гејчестер држете си гиЗнам дека го подржувате почесто ... ваше право наше е ние да ви го дадеме ...
Јас пишувам едно ти сваќаш друго, што да ти правам бе друже .. не сум јас крив што ти погрешно си разбрал ...Извини дечко... но не сме и ние Гејови како вас од Гејчестер... одма се познавате оти сте Гејови само у тоа ви оди паметот, да не речеш на женска да ти го подржи, туку на машко, али тоа е Гејчестерска работа, од педери немат аир ае Гитла.. појќе не ти реплицирам Педер си ! Ој со Шрекон од Гејчестер држете си ги
Кажав што имав да си кажам... повеќе не ти реплицирам сите знаат што сакаше погоре да кажеш, а сеа ја вртиш ако ако... те фати страм оти дознаа оти си педер ае гитла сеа !Јас пишувам едно ти сваќаш друго, што да ти правам бе друже .. не сум јас крив што ти погрешно си разбрал ...
А каква врска имаат твоиве постови со фудбал поточно со темава ? Не би можел да ти препорачам некоја клинка за лечење комплески ... иди распрашај се по другите фан клубови !!!Кажав што имав да си кажам... повеќе не ти реплицирав сите знаат што сакаше погоре да кажеш, а сеа ја вртиш ако ако... те фати страм оти дознаа оти си педер ае гитла сеа !
можеш и самиот да видиш дека тие први навредуват (овие од Гејчестер) и сеа ние ај да им ќутиме а ?Жешко е овде у пм..почнавте и да се навредувате
Па каква врска имаат тогаш твоиве постови со темава ? ... навредуваш прв, и сакаш да ќутам ? нема брат нема попуштање !А каква врска имаат твоиве постови со фудбал поточно со темава ? Не би можел да ти препорачам некоја клинка за лечење комплески ... иди распрашај се по другите фан клубови !!!
Да се надоврзам на твоите постовиможеш и самиот да видиш дека тие први навредуват (овие од Гејчестер) и сеа ние ај да им ќутиме а ?
--- надополнето: 9 февруари 2012 во 20:05 ---
Па каква врска имаат тогаш твоиве постови со темава ? ... навредуваш прв, и сакаш да ќутам ? нема брат нема попуштање !
За греота готови се децата од нив не бидува ништоИмаме веќе 3 со маж ми, за Гејчестер се
А дечко ти не беше за Ливерпул?Имаме веќе 3 со маж ми, за Гејчестер се
Јас улетувам како падобранец??? Па од тебе подобар падобранец има ли? И читам убаво се од почеток до крај, и муабетот негов беше за одбраната а ти веднаш сврте со гол разлика и не ти знам шо друго. А за тоа дека одбраната не ни е на ниво зборуваш бидејки немаш изгледано ни 5 минути од натпревар на Ливерпул.Улетуваш падобрански (i like it )
Читаш не дочитуваш или се правиш на Тошо )))
Јас му реков дека одбраната не ви е на ниво на кое вие ја правите....
Брзо потезно отворив rezultati.com и видов шо видов
Препрочитај ги неговите постови и размисли зошто вака реагирав.
--- надополнето: 9 февруари 2012 во 19:21 ---
No cry. Ok?!
Јас улетувам како падобранец??? Па од тебе подобар падобранец има ли? И читам убаво се од почеток до крај, и муабетот негов беше за одбраната а ти веднаш сврте со гол разлика и не ти знам шо друго. А за тоа дека одбраната не ни е на ниво зборуваш бидејки немаш изгледано ни 5 минути од натпревар на Ливерпул.
Баш ти не мора да ме учиш за дискусија, бидејки во сите улетуваш од никаде.
Дали јас со тебе отворив дискусија на разговарање?
Знајш кој се јавува отстрана,и тоа ли морам да ве учам?
ИИиии во врска со Ливерпул вие сте тие што ја фалите таа ОДБРАНА на Ливерпул... Јас само дадов мал податок, за другиве смртници да видат колку е корисна таа одбрана....
Штета вас ве погоди одма то всрце и од очај не знаевте на кај да свртите и Суарез (изглеа е вистинскиот ) зеде ми пишува за титули ова она ....
Трујач голем си, квантитет во изобилство ама квалитет
Како прво ти беше тој што влезе во дискусија во која и самиот знаеш дека не си во право или погрешно си прочитал/разбрал од твојот коЉега Суарез(тандем сте морам да признаам).Баш ти не мора да ме учиш за дискусија, бидејки во сите улетуваш од никаде.
Во врска со одбраната на Ливерпул ти не мора да даваш податоци бидејки немаш изгледано ни 5 минути како шо и претходно кажах.
А во таа последната реченица мислам дека би требало ти да се пронајдеш, не јас