Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Oasis може, Wonderwall :)
Нешто од RHCP... Crazy од Gnarls Barkley.. :):):)

Некој/а нов/а има ли :) ми се иде ама глупо ми е така да улетам :confused:

Кајгана не би била тоа што е ако нема изненадувања. На почеток на собиранка гледаш едно, на крај друго, а после три дена слушаш трето и се прашуваш дали си била на истата собиранка:pos:
Крејзи допиши ја Валери од Ејми, да ми ја испееш:D

Важи, ама ќе ми треба вокална асистенција, со оглед на мојот ’толкупискавштодупнувамушнитапанчиња’ милозвучен глас.:pipi::icon_mrgr:

Нишо не праиме без нешо македонско/екс ју :icon_lol:

Важи, ама ќе ми треба вокална асистенција, со оглед на мојот ’толкупискавштодупнувамушнитапанчиња’ милозвучен глас.:pipi::icon_mrgr:

Заборави ме мене, не сум ти на ниво :icon_mrgr:
Ете Џени ќе ти држи ритам од позади :)))

У темана „хит на денот“ 99,99999% од народот постира андерграунд рок - мок музиче , тешко дека некој слуша екс ју :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

У темана „хит на денот“ 99,99999% од народот постира андерграунд рок - мок музиче , тешко дека некој слуша екс ју :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Тоа ради мода џенке иначе у кафич/кафана никој не се орасположуе на македонско/екс ју.....е добро де сеа, еднаш шо слушнале текст и запамтиле, не значи дека слушаат туку дека имаат добра меморија :icon_lol:

Јас ќе испеам некоја од Марјан Стојановски ако треба. Ќе ги учам неговите потези деновиве на Youtube. Текстовите се безвременски и сите ги знаме напамет.

На пример “Фатална девојка“ од Наталија? :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
--- надополнето: 8 февруари 2012 во 21:51 ---
Заборави ме мене, не сум ти на ниво :icon_mrgr:
Ете Џени ќе ти држи ритам од позади :)))

А бе барем од публика собери уште некој и правете галама макар и со свирење, чисто да не ми се слуша гласот.:D

Темава само за гагаџии.
Кој пијачка, кој вазелин, кој цицки..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom