Економски факултет (reloaded)

Член од
18 мај 2011
Мислења
73
Поени од реакции
6
Сега мислам дека не се плаќа за книжевен фонд туку за воннаставни активности!??
--- надополнето: 8 февруари 2012 во 15:09 ---
Тогаш ја спомна само таа скрипта, па така да не знам точно. Веројатно ќе има уште нешто. Ќе видиме утре
Лани и од книгата требаше и од скриптата!

Член од
25 септември 2010
Мислења
116
Поени од реакции
41
Не е се уште..Пред нова година прашував и од студентски ми рекоа дека испратиле писмо до Министерство за образование да им образложат што подразбираат под "сите студенти" ,бидејки мал е бројот на фирми сто се понудени каде ке може да се обавува пракса, и како и каде ке можат да организираат над 6000 студенти само од економски да поминат низ задолжителна практична настава. Исто така во делот "сите студенти" на министерството им посочиле зошто не прават разлика помегу редовен и вонреден студент, бидејки условот за вонреден студент е исполнет поради две причини поради болест или поради тоа што студентот е вработен, и дека нема логика вонредните да поминуваат низ практична настава...Така да се чека на одговорот од министерство...

Член од
30 мај 2011
Мислења
86
Поени од реакции
16
Последно издание Претприемништво од Таки Фити 2007ма е ???

Член од
2 март 2011
Мислења
72
Поени од реакции
4
Сеа се плакаат тие 1100 за книжен фонд или не??
Мене во книжара на факултет ми ги пополнија уплатниците и ми пишаа 1100 денари за административни трошоци на приходна шифра 723013.

Член од
25 февруари 2009
Мислења
110
Поени од реакции
10
Колеги продава ли некој Деловно планирање книга?

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Списокот што го пуштил денес Шуклев на менаџмент на мал бизнис,за потпис или за редовност е?

Член од
19 јануари 2012
Мислења
56
Поени од реакции
37
Ако некој продава книга Математички методи нека пише порака.

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
Дали би сакал некој колега да сподели што се случува на Јавни финансии , и презентациите какви се и кај може да се најдат ? :D

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Здраво колеги ај накратко ако може некој да ми го објасни процесот на пуштање молба. Што каде како? Благодарам.

Член од
27 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
5
Кого да го пишам како професор по јавни финансии, монетарна економија и англиски 2 во пријавата?

Kajgana Shop

На врв Bottom