Е ај сеа кажи дали е подобро да победевте со 0-1 или вака што изгубите со 1-0Абе важмо е и со колку. Зошто гол разлика треба, а и плус подобро е 3 0 пример да тепа него да се мачи со 1 0- резултат кој што е неизвесен
Црно им се пишуваЛошо ви се пишува...
Абе борбата не е почната уште ти тука цвикаш. Ќе биде се со свое времеВеќе се напиша црното, разочаран сум, денот ми е занигде, ќе извршам самоубиство..отиде титулата![]()
mislam deka manutd do nova godina ke bidat prvi zosto arsenal vo dekemvri ima mnogu teski utakmici
Со еден натпревар нит седобива титула нит се губиЛеле, ептен сум разочаран, како можеа така лошо да изиграат? Со овој натпревар ја загубивме титулата во премиерлигата ако веруватеСпоред мене така е, Арсенал пак тепаше, ние ако бидеме шампиони у Англија ќе биде незаслужено
![]()
![]()
![]()
значи 9 бода сигурни за МанУ, такоџе и АрсеналСледува периодот кога Манчестер ја Прави Убиствената Разлика или пак да кажам Најдобрата игра ВО Секоја сезона...
Sunday, 16 December Liverpool v Man Utd, хмммммм
Sunday, 23 December Man Utd v Everton, 3 бода МанУ
Wednesday, 26 December Sunderland v Man Utd, 3Бода МанУ
Saturday, 29 December West Ham v Man Utd, сумљливо, можно е икс
Tuesday, 01 January Man Utd v Birmingham, 3 чисти
арсенал кога е најпотребно ке киксира
Sunday, 16 December Arsenal v Chelsea, тешка, али нема Арсенал тепано времиња
Tuesday, 18 December Carling Cup Blackburn v Arsenal овде децата ќе играат
Saturday, 22 December Arsenal v Tottenham, ова ќе го тепаат макар и титула изгубеле
Wednesday, 26 December Portsmouth v Arsenal 3бода
Saturday, 29 December Everton v Arsenal, можи икс, али традицијата е на страна на Арсенал
Tuesday, 01 January Arsenal v West Ham, 3 бода
Лошо ви се пишува...