(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Fudbalot na ovaa denesnica ne moze nikoj da go razbere sekoj den izleguvaat nepredvidlivi rezultati... no za natprevarot Bolton-- Man Utd sum golem optimist.. znaejki deka barem poslednite 2 sezoni ni se redoven pacient i doma i gosti i toa so 3-4 apcinja :D pa da se nadevame taka ke bide i utre iako Bolton bese vo golema kriza nekako se izvlece ete mu odigra 2-2 na Baern ke si rece zasto ne i na United... no sepak mislam ke gi vratime vo starata kriza... Pozz Momci :D UTD forever

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
абе најважно е да се земат 3-те бода , а не е важно колку ќе победиш ...
Абе важмо е и со колку. Зошто гол разлика треба, а и плус подобро е 3 0 пример да тепа него да се мачи со 1 0- резултат кој што е неизвесен

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ајде, ајде денес мора да тепаме, ем за бодови, ем да го стизаме Арсенал, ем зашто ја ставив 2 на ливче..

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
га играв и ја 2-ка ... дека имам поверење во нив и знам дека ќе тепа 0-2

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Миланез` паѓаме и ќе паднеме, цепај ливчето :)
Многу лошо игра Манчестер без Руни и РОНАЛДО, Болтон игра одлично и џабе се надевам на добар резултат

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Чекај бе верувам во Манчестер .... :wink:
Ги знам што луѓе се бе, Ферги највише заебава..Роналдо го одмара, не сака да ризикува со Видиќ..ај сеа што ќе прави ебаго? Мораме да трпиме да паѓаме на ливче заради него..сељак еден никогаш не сум го сакал..

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
AAAAAAA изгубивме.
Ништо не преостанува освен да се надеваме дека ќе се подобри играта.
ОВај натпревар без докажа дека Роналдо и Руни Манчестер не можи.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Лелее какви ДРВАААА никогаш не играле послабо, сите беа скапаници се да им ебам колку ме изнервира

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Леле, ептен сум разочаран, како можеа така лошо да изиграат? Со овој натпревар ја загубивме титулата во премиерлигата ако верувате :) Според мене така е, Арсенал пак тепаше, ние ако бидеме шампиони у Англија ќе биде незаслужено :( :( :(

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.030
Поени од реакции
625
Добро е што изгубивте :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop