(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Fudbalot na ovaa denesnica ne moze nikoj da go razbere sekoj den izleguvaat nepredvidlivi rezultati... no za natprevarot Bolton-- Man Utd sum golem optimist.. znaejki deka barem poslednite 2 sezoni ni se redoven pacient i doma i gosti i toa so 3-4 apcinja :D pa da se nadevame taka ke bide i utre iako Bolton bese vo golema kriza nekako se izvlece ete mu odigra 2-2 na Baern ke si rece zasto ne i na United... no sepak mislam ke gi vratime vo starata kriza... Pozz Momci :D UTD forever

абе најважно е да се земат 3-те бода , а не е важно колку ќе победиш ...

Абе важмо е и со колку. Зошто гол разлика треба, а и плус подобро е 3 0 пример да тепа него да се мачи со 1 0- резултат кој што е неизвесен

Ајде, ајде денес мора да тепаме, ем за бодови, ем да го стизаме Арсенал, ем зашто ја ставив 2 на ливче..

га играв и ја 2-ка ... дека имам поверење во нив и знам дека ќе тепа 0-2

Миланез` паѓаме и ќе паднеме, цепај ливчето :)
Многу лошо игра Манчестер без Руни и РОНАЛДО, Болтон игра одлично и џабе се надевам на добар резултат

Чекај бе верувам во Манчестер .... :wink:
Ги знам што луѓе се бе, Ферги највише заебава..Роналдо го одмара, не сака да ризикува со Видиќ..ај сеа што ќе прави ебаго? Мораме да трпиме да паѓаме на ливче заради него..сељак еден никогаш не сум го сакал..

AAAAAAA изгубивме.
Ништо не преостанува освен да се надеваме дека ќе се подобри играта.
ОВај натпревар без докажа дека Роналдо и Руни Манчестер не можи.

Лелее какви ДРВАААА никогаш не играле послабо, сите беа скапаници се да им ебам колку ме изнервира

Леле, ептен сум разочаран, како можеа така лошо да изиграат? Со овој натпревар ја загубивме титулата во премиерлигата ако верувате :) Според мене така е, Арсенал пак тепаше, ние ако бидеме шампиони у Англија ќе биде незаслужено :( :( :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom