Македонска Пошта ја нема на интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Fringe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Локација
Во куќата на комшијата со комшиката пијам кафе
Ми треба сајтот на Македонски пошти за проследување пратки,меѓутоа не може да се воспостави конекција,а директор на Македонски Пошти е Таир Јакупи.Дали му смета името ,,Македонски пошти,,па како таква воопшто ја нема на интернет.
www.mp.com.mk
www.ems.com.mk/macedonian/novosti.htm

Треба да знаеш дека Македонски Пошти не постојат туку постои Агенција за Пошти. држ линк

quote="Дон МетаДон, post: 4757973, member: 39107"]Треба да знаеш дека Македонски Пошти не постојат туку постои Агенција за Пошти. држ линк[/quote]

Грешка си станува збор за сосема различни институции.
Македонска пошта е јавно претпријатие кое врши дејност на јавен оператор во внатрешниот и во меѓународниот поштенски сообраќај на Република Македонија, согласно Законот за поштенски услуги.

Aгенцијата
Надлежности на агенцијата

• осигурува обезбедување на универзална поштенска услуга;
  • осигурува почитување на правилата на конкуренција;
  • осигурува формирање на цените и контрола на трошоците за обезбедување на универзална поштенска услуга;
  • врши мониторинг врз универзалната поштенска услуга, односно издава соодветни дозволи и одобренија на давателите на поштенски услуги, како и ги продолжува и укинува истите;
  • ги почитува на одредбите на Законот за поштенските услуги и прописите донесени врз основа на овој закон
  • други активности во поштенскиот сектор

Веб страната мислам дека е http://www.posta.com.mk/
ама веројатно има некој проблем.

Откако ми украдоа писмо што го пратив ги фати малер и престана да им работи сајтот :pos:
Сериозно, од поодамна имаат проблеми со сајтот, пробував јас на почетокот јануари да проверам и да ги исконтактирам, ама како жмигавец им работи сајтов, час отвара, час не отвара.

Откако ми украдоа писмо што го пратив ги фати малер и престана да им работи сајтот :pos:
Сериозно, од поодамна имаат проблеми со сајтот, пробував јас на почетокот јануари да проверам и да ги исконтактирам, ама како жмигавец им работи сајтов, час отвара, час не отвара.

Чешки све да има одкаже лоповско здруженије не знам колку многу работи ми искрадоа никојпат поќе со Македонска пошта.

имав и јас едно слатко горчливо искуство ама го терав до крај
пратив препорачано писмо со 20$ за роденден на една прјателка на која неможев да стигнам како честитка за роденден, откако писмото нормално не стигна отидов да си ја барам оштетата, сва среќа што го чував тоа ливчето што ти го даваат и ме враќаа 15 пати те као шефот не е тука, па зашто си ставила пари [па така теткицата на шалтер ми кажа а после дознав дека можело и поинаку] и бев упорна до директорот стигнав на крај и ме обештетија со 30$ значи колку кошта писмото а тоа беше 80ден помножено со 15 и добив цели 1200 ден
ако писмото ти е обично пратено стави му крај ако е препорачано барај си го своето

Моментално не работи,а еден ден ако работи како жмигавец после 1-2 дена кога и да пробаш да се логираш секогаш пишува СЕРВЕРОТ НЕ Е ПРОНАЈДЕН

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom