Глуп, ко прво, НИКАД не и кажуваш на девојка дека ја сакаш, дур не напраиш она да те засака тебе. Never fucking EVER. Тоа "Те сакам" ти шо мислиш, како влијае?
Мислиш - Eiii hhh deckovo mi kaza deka mes aka a base sladok i mil kemu kazam i jas mislam dekai jas go sakam hh kese fatime
No, you moron. Си вика - Сум го ебала ежот, дечково ќе ме поти.
Tоа, дури и ептен да и се свиѓаш.
"Те сакам" се ебано тешки зборови, и си бараат прав момент за кажување. Се кажуваат само во моментот кога ќе осетиш дека си ја заљубил.
Се шо е порано, го јадеш. Се шо е покасно, well, ќе и скурчи и ќе те праша.
Океј. Глуп си, си се заљубил у некоја шо немоеш да ја ќариш, ај, се дешава. Ама па си и кажал дека ја сакаш а ја немаш ни смувано ко за старт? Алоо. Да се немало мерка за усул.
Значи. Сеа. Имаш, две опции.
Или да се одљубуеш како знаеш и умееш, а тоа значи, што даље од неа што подолг период.
Или, да ја ќариш.
Одљубуење е quit, а ја пошо не сум quitter ќе ти зборам за втората опција.
Ко за почеток, тие зборови, не ги спомињај.
И не се треси принцезо. Ќе те намириса одма дека си пиче и губи интерес. Биди маж ебате. Среди си ја самодовербата, и ако си уверен дека оваа е таа шо сакаш да ја фатиш, увери се себе си дека ќе ја фатиш. И така и пристапувај. Значи, секој муабет, било каков муабет, го правиш со таа мисла во глава. Не пробуваш натаму да го свртиш, не пробуваш тоа да го покажеш, едноставно, коа ќе бидеш самиот 100% убеден дека ја фаќаш, ќе ти се познава и во поглед и во говор и во движење, and she'll pick it up.
И, тоа е најбитно. Најбитно е она тоа да го осети. Дека и го имаш пуштено меракот, и дека си сигурен во себе дека ја заслужуваш и имаш намера да ја фатиш. Once you achieve that, мируваш и чекаш нејзини сигнали.
Нејзините сигнали или ќе бидат позитивни или ќе бидат негативни. Трето, нема. А дал ќе бидат позитивни или негативни влијае од повеќе фактори. Фактори што мн често знаат и да не зависат од тебе.
Фактори шо зависат од тебе: Дал си кул, awesome, шармантен, убав, згоден, богат, алфа, итн...
Пошо ако си габор, џабе ти го праам цел муабет, you're doomed to be forever alone. Или да си го смалиш критериумот, што е подеднакво лошо
mwakiss.
Фактори што не зависат од тебе: Девојката мисли на друг и е у процес да го шармира и ќари, на девојката едноставно не и е до врска, девојката едноставно мисли дека не си нејзин тип, девојката е лезбо... и тако даље
Многу се.
Од овие причини се флертува само кога флертот е обостран, и од овие причини твојата улога е пополека, за рака, заедно да ја водиш напред кон целта што си ја замислил, а не да рипаш 150 скалила и од старт да и кажеш "Ја те сакам, marry me." Леј, неможам да ти го преболам потегов, жими се, ил имаш 15 години ил си од Марс паднат некни.
Нема врска...
Значи. Избери. Ќе ја фаќаш или нема да ја фаќаш?
Ако планираш да ја фатиш, ти кажав што, за почеток. Тоа е најНајбитно. И од таму почнуваш. Почнуваш со себе си. Зашо ако не си 100% сигурен во себе си дека можеш да ја фатиш, ќе бидеш наивен, и нема да можеш правилно да ги толкуваш и пратиш нејзините знаци...
Толку од мене за сеа... Биди ми поздравен, и, со среќа!