Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Среќен роденден Кикица наш, ти посакувам уште многу години во дресот на Реал, уште многу голови, многу успешни сезони и освоени трофеи. :pipi:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Чаби конечно да изигра натпревар ко што треба. Ласс малце изгубен денес. Другите просек

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Среќен роденден плачко :pos: уште многу голови и титули во Реал.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Ајде Кристијано срце среќен роденден,многу здравје,среќа,голови,па пратија Ирина малку во фанклубов да ја издрибламе и ние малку и така бацки мња мња:)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Па добро, блиску е до роденденот на Пике. Госпоѓа dos Santos Aveiro сигурно се стегала за да не се роди Кики на 2.2. :LOL:

Ајде па да дочека барем 30ка кај нас. :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Неам некој посебни забелешки. Сите беа на некое стандардно ниво. Така да среќен му роденден на Крис, Игуаин на наредна утакмица дава гол за новата фризура(стартер ке е), Марсело нека се враќа што попрво и Чаби нека одмори бар една утакмица пред Цска, еве го Сахин...

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Шо мислиш, зашто има немири у Египет !? :D

Повреден е.
Ја па мислев ради снегот нешто, настинка, ова она! :P

Се шалам, гледам не игра, а неам прочитано дека е повреден или слично, али штом викаш дека е повреден тогаш ајде нека се врати што побргу на терените, не за друго, да здивне малку Алонсо и тој е човек мајка му стара! :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Аман бе да не отидовте кај КР на роденден, нема никој во фан клубот :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не бе бефме поклон да му купиме :)
и му го купивме ова...

Close enough!

И заминавме на пат. Арно ама нема чартер до Мадрид, мораше прво преку Барселона. Стигаме у Барселона...

мислиш на Антартикот си... смрзнати побрзавме да фатиме авион за Мадрид, летот 32/7 штотуку тргнуваше...

Стигаме у Мадрид, пекол, не се диши, таква клима не била забележана последниве три години... Го наоѓаме замокот „de Irina & Cristiano“, ѕвони на врата... нема никој... глеаме тераса до нас... хех, лесно е за нас штом има тераса. Му ја викнавме : Излези момче, и оп...

Еј, дечки, ајде влагајте. Одам ја до маркет да купам супа за бебето, одма се враќам...

Влагаш у тоа замокот, штама, и многу големо у пм. Одиме 219 метри понапред и оп...

и на тоа плазмата пуштено: Мерлин Монро - Хепи Брдеј мр. президент...
Ние целосно шокирани од глетката, (мислам кај си видел ти пуканки у сад за кикирики ставено бе !? )... одеднаш низ вратата влегува Роналдо...

- За два саата ти реков дека тоа ќе го правиме мори, не за две минути !!! Влагај назад у кујна да направиш баклава за гостите...

И нас тогаш ни спадна... каменот од срце де.
Па муабет со Роналдо.... му го даваме поклонот...

- Епа уште помало, неможевте да најдете !?

Па му ветивме дека ќе му нарачаме поголем примерок од истото за да му стигне у мај...

Мислевме и да преспиеме у една од 75 гостински соби, но ни се јави Котевски и ни рече: - Кај сте заминале вие без биометриски пасоши бе !? Со финта а !? Назад одма...

и така...

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
и му го купивме ова...

Close enough!

И заминавме на пат. Арно ама нема чартер до Мадрид, мораше прво преку Барселона. Стигаме у Барселона...

мислиш на Антартикот си... смрзнати побрзавме да фатиме авион за Мадрид, летот 32/7 штотуку тргнуваше...

Стигаме у Мадрид, пекол, не се диши, таква клима не била забележана последниве три години... Го наоѓаме замокот „de Irina & Cristiano“, ѕвони на врата... нема никој... глеаме тераса до нас... хех, лесно е штом има тераса, му ја викнавме : Излези момче, и оп...

Еј, дечки, ајде влагајте. Одам ја до маркет да купам супа за бебето, одма се враќам...

Влагаш у тоа замокот, штама, и многу големо у пм. Одиме 219 метри понапред и оп...

и на тоа плазмата пуштено: Мерлин Монро - Хепи Брдеј мр. президент...
Ние целосно шокирани од глетката, (мислам кај си видел ти пуканки у сад за кикирики ставено бе !? )... одеднаш низ вратата влегува Роналдо...

- За два саата ти реков дека тоа ќе го правиме мори, не за две минути !!! Влагај назад у кујна да направиш баклава за гостите...

И нас тогаш ни спадна... каменот од срце, па муабет со Роналдо и му го даваме поклонот...

- Епа уште помало, неможевте да најдете !? Па му ветивме дека ќе му нарачаме поголем примерок од истото за да му стигне у мај...

Мислевме да преспиеме у една од 75 гостински соби, но ни се јави Котевски и ни рече: Кај сте заминале вие без биометриски пасоши бе !? Назад одма... и така...
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
А шо се деси со слободниот на Крис коа Чаби ја чепна топкатаo_O

Kajgana Shop

На врв Bottom