Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
I

IBIZA SOUND

Гостин
abe svarno pominala crna macaka ili ne,oti go slusnav i komentatorot rece deka pominala crna macka :)

P.S.abe madridisti ne se pravete deka vi e zal za povredata na buskets,ne ni pravete lice :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
abe svarno pominala crna macaka ili ne,oti go slusnav i komentatorot rece deka pominala crna macka :)

P.S.abe madridisti ne se pravete deka vi e zal za povredata na buskets,ne ni pravete lice :)
Еден рекол, не сите мадридисти. Еве на пример мене не ми е жал.
apridrone не сте 90%:cool:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323

Помина, ја видов! Сега сигурно некој ја има фатено и на бајачка ја има носено мачката за да не предизвика дополнителна несреќа на тимов:)

A

apidrone

Гостин
Помина, ја видов! Сега сигурно некој ја има фатено и на бајачка ја има носено мачката за да не предизвика дополнителна несреќа на тимов:)
Ете стаив слика претходно.
Иначе тој што се радува на повреда на било кој играч, треба да оди на лоботомија. Најсериозно.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Ете стаив слика претходно.
Иначе тој што се радува на повреда на било кој играч, треба да оди на лоботомија. Најсериозно.
Токму така,не се радувам на повреда на било кој играч,освен за Пепе
Коа би можел сите негови стартови да му ги соберам во еден старт и да му влезам клизач у колено онака без размислување,во негов стил.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Сега гледав хајлајтс од натпреварот Билбао-Еспањол.
Страшен меч изиграле, заслужи Билбао да победи бидејќи беа поконкретни и подобри од Еспањол али кога не ги користиш шансите кои ти се укажуваат следува казна, тоа е фудбалот.
Интересен беше и дуелот помеѓу Леванте-Расинг, двете екипи играа многу добро, шанси се ствараа на двете страни, можеше да има победник на овој натпревар но за жал не успеаа да си ги реализираат шансите.
Поубави шанси имаа Леванте, да не беше Коне себичен во една ситуација мислам дека Леванте ќе победеше.
Нема големи измени на табелата Атлетико со победа ќе се искачи на четвртото место на табелата,а ако тоа се случи ќе има зошто да жалат играчине на Леванте.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Токму така,не се радувам на повреда на било кој играч,освен за Пепе
Коа би можел сите негови стартови да му ги соберам во еден старт и да му влезам клизач у колено онака без размислување,во негов стил.
:pos: Ти не само што би му скршил нога туку би му ја одкорнал и со тој опасен клизач би си отишол дома, како не ти е срам да крадеш нога?! :pos:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Кои лузери се овие од малага,неспособна екипа у пм.
Одбраната им е ептен млитава, на двата голови што ги примија вчера центархалфовине им беа заспани.
Се надевам дека Пелегрини ќе го среди тоа за брзо време и ќе почнат да редат добри резултати.
Сеуште имаат шанса за да играат во ЛЕ/ЛШ.

Kajgana Shop

На врв Bottom