А кај е филмот?Vaccine Nation
Ve molam pogledajte go filmov.
Ziveam vo bugarija i imam projatel koj sto rabotivo voenna bolnica.
Na kratko kje kazam toa sto toj mi kaza.
Ima edna temna kauza vo zdravstvoto.
Veli, site doktori koi po (specijalen nahnaden) sklucen dogovor, injektiraat specijalni amerikanski inekcii kaj novorodencinjata, zimaat plati povekje od 1200 evra.
NO!Covekot so koj zborev mi kaza deka bil edinstveniot koj sto ne staval takvi inekcii poradi moralot koj go imal bidejki znael za kakvi inekcii stanuva zbor.
Negovata plata e 350 evra i + nasadeni rabotni problemi.
Ako ima nekoj umen kje razbere sto sakam da kazam.
Vnimavajte sto stavate na svoite deca.
Istiot toj covek mi kaza deka samo 3/4 vakcini imalo koi se naj vazni.Site drugi se so sobstvena manipulativna cel vrz organizmot.
I da ne dolzam mnogu.Ova go cuv od covek na 45 godini i mi objasni zosto e toa i mi go preporaca filmov taka da sega ne bi dolzel mnogu za da ne se plasat lugevo sto se ima na planetata i kakvi se raboti se slucuvaat.Taka da poglednete go filmov sami, a imam i uste takvi drugi za zal.
Taka da bujrum i na vas.
NO VNIMAVAJTE !!!!Vakcinite se prvoto nesto koe ni go stavat uste od raganje.Neli usteod raganje ni stavat ime bez da ne pitat, ni nametnuvat religija i nacionalnost bez da ne pitat, pa taka e i so ova.
Pozdrav ...
Прочитај повеќе жити се, гарант ќе си смениш мислењето. Прочитај барем на кој принцип работи вакцината. Беспредметна параноја, или њуејџ фолирање.. или евентуално си од тие кои екстремисти кога станува збор за алтернативна медицина. Помага гане за главоболка, ама комплетна изолација од лекови (вакцини еве во случајот) е крајно неодговорно и моронско. Без тврди чуства.Јас секогаш се бунев против нив и планирам моите деца да не ги вакцинирам не знам зошто ама ги сметам за штетни и дека со помош на нив ни се прави нешто.
Хах порано не се вакцинирале па живееле и по 80/90/100 години, а денеска многу напредна медицинава за се ИМА БОЛЕСТ.Прочитај повеќе жити се, гарант ќе си смениш мислењето. Прочитај барем на кој принцип работи вакцината. Беспредметна параноја, или њуејџ фолирање.. или евентуално си од тие кои екстремисти кога станува збор за алтернативна медицина. Помага гане за главоболка, ама комплетна изолација од лекови (вакцини еве во случајот) е крајно неодговорно и моронско. Без тврди чуства.
“Let food be thy medicine and medicine be thy food” - HippocratesПрочитај повеќе жити се, гарант ќе си смениш мислењето. Прочитај барем на кој принцип работи вакцината. Беспредметна параноја, или њуејџ фолирање.. или евентуално си од тие кои екстремисти кога станува збор за алтернативна медицина. Помага гане за главоболка, ама комплетна изолација од лекови (вакцини еве во случајот) е крајно неодговорно и моронско. Без тврди чуства.
Од кај ти се овие податоци? Во времето на Стар Египет, човечкиот живот траел просечно 25 години. Во времето на Римската имприја едвај 35 години.Хах порано не се вакцинирале па живееле и по 80/90/100 години, а денеска многу напредна медицинава за се ИМА БОЛЕСТ.
Прво тетката нека научи што е геноцид и стерилизација, па после нека коментира.
не ја сметам баш за релевантен извор за цитирање, без разлика што оваа вакцина за која пишува не е добра.Intuitivni saradnik Svetlosti, prošla mnoge seminare, kurseve i predavanja o čovekovoj prirodi, duhovnosti i životu.