(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знае ли некој кога ќе заигра повторно Гери Невил и до кога ке се опоравува Парк?

Абе за Парк разбрав дека до нова година нема да заигра зошто како што читав на интернет имал уште една операција на коленото и дека ќе навива од трибините ништо повеќе. Ама ај сега има толку играчи што тој не е толку потребен

конечно се враќате по старите добри патеки.
Како така важно победивте против зезнатиот сандерленд од следно коло се враќа роналдо како што мислам и редно е веќе да почнете да победувате оти ЛИВЕРПУЛ ГАЗИ КАКО ВОЗ.

Moze nekoj da mi go dade rasporedot na natprevari na Manchester? Moze i na angliski :)

e da ako se kako sto treba gigz , ronaldo i nani onda park.. moze da odmara :)
samo rooney da se oporavi kako sto treba i onoj tevez dibekot da pocne da igra fudbal a ne balet...

Според Фергусон Руни би требало да игра на наредната утакмица против Евертон а и тогаш ќе игра и Роналдо па затоа наредниот натпревар би требало да бидеме комплетни :smir:

Saha e zver neviden.Bravo za zverot.Se vrati po tolku teska povreda i odma gol zakaci.A onoj dibekon Tevez se poveke me razocaruva:nesum:
Pred da go zemat site velevme deka e mnogu slicen so Rooney, ama izgleda po mnogu nesta se razlikuvaat(ziva dupka e).Mislam deka Ferguson mnogu igraci igra na neprirodni pozicii ama jebiga kriza e.
Ajde uste malku pa ke se sredat i da se nadevame pak na atrakcii.
A sto mislite za Hargreaves????
Gledam nego nikoj ne go spomnuva.Neznam dali ste informirani deka po tret pat ovaa sezona e izbran za igrac na natprevarot.TRI UTAKMICI, TRI PATI MAN OF THE FUCKING MATCH:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Mislam deka sega na sredina se dosta jaki a toa lani mu trebase protiv Milan.Godinava ke bide interesno vo liga na sampioni:je:

сега ќе се врати К.Роналдо ќе има мешање :)
p.s. Тевез е јак само на Менаџер :)

Samo Ronaldo nemoze sam,treba site da igraat zaedno so Tevez

сега ќе се врати К.Роналдо ќе има мешање :)
p.s. Тевез е јак само на Менаџер :)

Чекај само да се прилагоди малце на играта на Манчестер па ќе видиш за кај е добар.

ако се прилагоди вие Ливерпул и Челзи све на мета

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom