Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
04.11.08. Iam probano so gevey sim odkako go staiv na ios 5.0 i nesaka.a pred toa na 4... Mi rabotese?
На iOS 5.0.1 работи само ако ти е под 04.10.1 (сега за сега).
Значи ако сакаш да ти работи Gevey сим картицата, врати се на 4.3.3 или 4.3.5

Член од
26 јануари 2012
Мислења
15
Поени од реакции
0
Ова ќе да ти е преку именикот или најверојатно нешто преку Cydia си зезнал. Што се отвара ако го уклучиш?
Mи се отвара како веб адреса некако tel//:077....... вака ама не сум чепкал јас така го купив не знам што е како е , а сакав да му направам install на ново на софтверот ама не сум сигурен дека ке заврши добро све со jailibreak i stable firmware па ако можеш и знаеш што е би ти бил благодарен :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Help:

Кој одкодира iPhone 4? По која цена? Има некој асолен шо се разбира шо можите да ми го препорачате во Битола?

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
520
Поени од реакции
228
Може мала помош. Имам ipod touch 1g со ios 3.1.3. Сеа слушнав дека може да му се инсталира некој мод кој ке прави да изгледа(теми,икони,ефекти) како ios 4 и ке може да користам некој апликации за ios 4. Дали е тоа точно ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Help:

Кој одкодира iPhone 4? По која цена? Има некој асолен шо се разбира шо можите да ми го препорачате во Битола?
Никој не може да ти го декодира освен со Gevey Sim да си земеш.

Може мала помош. Имам ipod touch 1g со ios 3.1.3. Сеа слушнав дека може да му се инсталира некој мод кој ке прави да изгледа(теми,икони,ефекти) како ios 4 и ке може да користам некој апликации за ios 4. Дали е тоа точно ?
За теми, преку Cydia, а за апликации, не.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Бар
Help:

Барај таму Саошо од Телефонсервис покрај Драгорот некаде му иди под музичко

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Како ќе го декодира кога не може?
Не знам дали може или само знам дека тој се расправа со такви работи и е најсигурен а ако не може да се декодира телефонот тогаш нема спас ;)

Член од
26 јануари 2012
Мислења
15
Поени од реакции
0
Знае ли некој знае како да ја отстранам оваа икона односно contact од мениво ,сум пробал со делете сум барал и во bookmark бидејки кога ке ја бришам вика 'Are you sure you want to delete bookmark 'Stefan Vip' и после секој ресет или гасење на тел, се појавува пак еве слика ако знае некој би му бил благодарен позз

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Никој не може да ти го декодира освен со Gevey Sim да си земеш.
Ај попросто, пошо не сум упатен многу многу...

т.е. сум имал порано 3 телефони од USA ама сите беа без SIM картици. Така да идиме до моменто дека има 2 типа на мобиљки, со сим и без сим картица. Нешто слично е и со iPhone?

Член од
2 јули 2008
Мислења
167
Поени од реакции
81
Кај можам да купам gevey картичка и како картичката од вип да добијам микро сим картичка?
пс: ајфонот нејке да ми се конектира на домашново WIFI, да не има некој сличен проблем и да каже како се решава ? :)

Член од
26 јануари 2012
Мислења
15
Поени од реакции
0
Кај можам да купам gevey картичка и како картичката од вип да добијам микро сим картичка?
пс: ајфонот нејке да ми се конектира на домашново WIFI, да не има некој сличен проблем и да каже како се решава ? :)
пробај мануелно да конфигурираш ip и све остало би требало да сака позз

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
520
Поени од реакции
228
Дали знаете некој кој што може да ми ја изрежи SIM картичката, да ја направи micro SIM за iphone 4 ?

Kajgana Shop

На врв Bottom