- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 269
- Поени од реакции
- 69
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си порачувам од една пријателка а тие соработуваат со некои од Београд ,цената на овие калапи им е 300ден.и задоволна сум се печи во нив ,без никакво предходно мачкање на калапите ,а сум сретнала по некои дуќани слични по форма на нив се поефтини но незнам за квалитетот имам слушано дека се лепеле при печењето на плехот ,па ставале вода итн.а овие со сигурност веќе многу пати испробани супер се ,исто така имам и куглоф голем и тој е одличен се одлепува без никаков проблем испечи и преврти само и излегува како што е ..супер се.Имам исто така и за пралине тие се малку поскапи ќе ги ставам следен пат а сега очекувам формички во вид на звезда и ружи 5/1 различни по големина па ќе имате можност да ги видите и тие.Да те прашам од каде ги имаш земано и по која цена?
Како се покажале за готвење?
--- надополнето: 4 февруари 2012 во 19:38 ---Еве која била темата за бркање на филјан, вединг материјал невести.
![]()
![]()
[/quote![]()
А каде ги има овие калапи ,интересни се?
Не ве разбрав добро од кои порачувате?јас неколку пати имам порачувано од овие ама рака на срце не ги прашав како се покажаја.
ако мислите на вакви во секој случај.
Порачајте си преку интернет ги испорачуваат преку пошта до дома отворете стр.слатки декор.мк ги има истите само со цените мислам се малку поскапи.Вакви калапи како на првиот пост, само во форма на снешковци, елки, срциња, некои животинчиња начекав во Будимпешта ама по 10 15 евра беа..
Во Прилеп кај може да најдам вакви калапи?
имаат порачувано преку мене, ако мислевте на тоа.--- надополнето: 4 февруари 2012 во 19:38 ---
Не ве разбрав добро од кои порачувате?
--- надополнето: 4 февруари 2012 во 19:43 ---
Порачајте си преку интернет ги испорачуваат преку пошта до дома отворете стр.слатки декор.мк ги има истите само со цените мислам се малку поскапи.