Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глеадам има ветерани пријавено,така да и јас се пријавувам![]()
Ваљда да
Иначе би дошол и ја, али не се знам со никој и екстримли аквард ми е![]()
А ако некој не напише дека ќе дојде, а сепак дојде, ќе му дадеш дупла база or somethin'....?... кој каже дека доаѓа а не дојде го бришам од база![]()
Чим си со искуство со вазелинов, да стоиш на врата ако не, па да го делиш гага за тие шо се прв пат на собиранка......шо ќе чекаат за втoр патИ мене ми беше така првиот пат, ама вториот пат си носев вазелин и не ми беше ич окворд.![]()
Чим си со искуство со вазелинов, да стоиш на врата ако не, па да го делиш гага за тие шо се прв пат на собиранка......шо ќе чекаат за втoр пат![]()
Чим си со искуство со вазелинов, да стоиш на врата ако не, па да го делиш гага за тие шо се прв пат на собиранка......шо ќе чекаат за втoр пат![]()
Се моли членот Таруно, да не ги плаши новите кајганџии.
Фалачаопријатно
Ако седиме пред врата може да дојде некоја и да акне 15 минутно тролањеАхаххахах.... договорено... а тамам мислев да се намачкам ко за пеливан.![]()
Ако седиме пред врата може да дојде некоја и да акне 15 минутно тролање![]()
Темава може да ја читаат и нерегистрирани членови, како и да е ќе прочита некој ќе ти донеси две јајца не едноХехехе... па тамам да се посмееме малце.
Него мора да се смисли лозинка некоја или тајно поздравување или еве.. секој член да донесе по едно јајце, така ќе знаеме дека е од кајгана.![]()
Kај посилниот пол да не дојде до недоразбирањеХехехе... па тамам да се посмееме малце.
Него мора да се смисли лозинка некоја или тајно поздравување или еве.. секој член да донесе по едно јајце, така ќе знаеме дека е од кајгана.![]()
Kај посилниот пол да не дојде до недоразбирање![]()
Темава може да ја читаат и нерегистрирани членови, како и да е ќе прочита некој ќе ти донеси две јајца не едно![]()