Kуќи опседнати од духови?

O

Orion.

Гостин
abe decki dobri ste se nadevam deka ne e samo na razgovor.ako sakate krevanje na andrnalin povelete so nas .ve ubeduvam deka duhovite vo sporedba se mambo-dambo od ona za sto jas i mojot sopatnik tragame.ali ako sakate duhovite se dobar pocetok.pa ve sovetuvam deka ova ne e igra .dobre dojdeni ste vo sekoe vreme ako imate informacii za nesto poseriozno osven kuki slobodno kazete mi gi.mene mi treba seriozna ekipa .sakam seriozno da si gi svati me rabotite.pozz od mene i uste ednas ve pokanuvam da go istrazuvame zivotot vo poinakvo svetlo.vi posakuvam na site dobri misli i dobar son.
А што истражувате ти и твојот сопатник?

Член од
13 ноември 2011
Мислења
53
Поени од реакции
20
se sto mozis da zamisli tvojot mozok
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 19:34 ---
se sto ti e poznaton i nepoznato se sto si gledal na film ili jave pridruzimi se ke vidis nema da te razocaram

Член од
13 ноември 2011
Мислења
53
Поени од реакции
20
serviraj mi nesto seriozno i jas sum tamu
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 19:36 ---
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 19:49 ---
izvini ne znam dali si masko ili zensko toa sto go baram se uste ne sum go nasol se nadevam vo skoro vreme izvini ali jas svoite dela ne gi kazuvam tuku gi dozivuvam izvini prikazni mu se kazuva na mali deca . ti kazav pridruzimi se i nema da te razocaram znaci za da ti kazam moram da te vidam so svoi oci pa ke vidime dali vredis ili ne.znaes ocite se ogledalo na dusata.te pokanuvam uste ednas i bez mnogu prikazni .niv ke gi podelime so licno iskustvo pozz

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 19:36 ---
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 19:49 ---
izvini ne znam dali si masko ili zensko toa sto go baram se uste ne sum go nasol se nadevam vo skoro vreme izvini ali jas svoite dela ne gi kazuvam tuku gi dozivuvam izvini prikazni mu se kazuva na mali deca . ti kazav pridruzimi se i nema da te razocaram znaci za da ti kazam moram da te vidam so svoi oci pa ke vidime dali vredis ili ne.znaes ocite se ogledalo na dusata.te pokanuvam uste ednas i bez mnogu prikazni .niv ke gi podelime so licno iskustvo pozz
Ова ми личи на некое заведување!!! Што ако тој кој го бараш да ти се придружи е малолетен или лабилна личност? Дали би сакал да манипулираш со луѓето со твоите мистични постови??? Ова мора да се пријави кај надлежните!!

Член од
13 ноември 2011
Мислења
53
Поени од реакции
20
bratu ne sum manijak izvini .mozis da pravis sto sakas tvoj problem.jas i so tebe i bez tebe celta mi e jasna ako sakam da zaveduvam nekogo nemase sigurno da go napravam ovde kade sto ima 5-6 dusi se sto sakam e da napravime grupa tragacitolku od mene ili si so mene ili ne tvoj izbor .
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 20:29 ---
ps. ne rabotam so maloletni i labilni samo so najhrabrite.pozz
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 20:32 ---
ne e dobro da me napagas ne ti sum neprijatel ako si maloletnik ne se druzi so povozrasni.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
bratu ne sum manijak izvini .mozis da pravis sto sakas tvoj problem.jas i so tebe i bez tebe celta mi e jasna ako sakam da zaveduvam nekogo nemase sigurno da go napravam ovde kade sto ima 5-6 dusi se sto sakam e da napravime grupa tragacitolku od mene ili si so mene ili ne tvoj izbor .
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 20:29 ---
ps. ne rabotam so maloletni i labilni samo so najhrabrite.pozz
Тогаш сподели некое искуство (не приказна) за кое би не заинтересирало. А твоите дела може да се кажуваат и во пишана форма.

ПС Воопшто не те напаѓам, но не сакам мистицизам овде да се прави од самите членови!
Можеш слободно чичко да ме викаш. Одамна наполнив 18.

Член од
13 ноември 2011
Мислења
53
Поени од реакции
20
delata moi ne se za vo pisana forma.mnogu zalam sto nemozam da ti gi kazam.bidi trpeliv veruvam so vreme se ke bide.ke vidis samiot .samo prodolzi da bidis hrabar i ne se otkazuvaj.trpelivosta e doblest te zamoluvam da ne insistiras kako sto kazav ne sum neprijatel.se vo svoe vreme pozz

Член од
13 ноември 2011
Мислења
53
Поени од реакции
20
barate od mene da vi kazam zosto bi bilo interesno da se druzime vo paranormalni avanturi .e pa toa e da vi gi spasam zivotite pred da vlezite vo nesto nepoznato.znaci nakratko, imam takva darba sekade kade sto ima nesto jas go cuvstvuvam na poseben nacin. zatoa mi trebate vie za da ne vleguvate vo mesta kade stoima nesto poveke od duhovi.sepak se raboti za paranormalni raboti.toa sum jas tragac. baram mesta,za koi se zlooglaseni i koi bi mozele da gi istrazuvame zaedno.
se nadevam deka poveke nema da vleguvame vo napadno-obvinuvacki konverzacii.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
barate od mene da vi kazam zosto bi bilo interesno da se druzime vo paranormalni avanturi .e pa toa e da vi gi spasam zivotite pred da vlezite vo nesto nepoznato.znaci nakratko, imam takva darba sekade kade sto ima nesto jas go cuvstvuvam na poseben nacin. zatoa mi trebate vie za da ne vleguvate vo mesta kade stoima nesto poveke od duhovi.sepak se raboti za paranormalni raboti.toa sum jas tragac. baram mesta,za koi se zlooglaseni i koi bi mozele da gi istrazuvame zaedno.
Само ко ќе дишиш лепак ја добиваш дарбата или и нормално ја имаш?

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Искрено можеби треба да споделиш дел од искуството ако има нешто за споделување,сепак ова е форум и тука можеш да ставиш,слики,видеа или нешто напишано од тебе како искуство а за договарање отом потом(y)

Член од
13 ноември 2011
Мислења
53
Поени од реакции
20
si vetiv sebesi deka nema poveke da pagam na provokacii.
eve edna mala slucka:
spored informacii od postar covek otidovme vo edno prilepsko selo-cumovo.seloto se najduva 7-8km od prilep.vo seloto ziveat 2-3 familii.
prikaznata glasese deka vo blizina na seloto ima mnogu stari grobista vo koi navecer se slucuvaat paranormalni raboti kako cudni zvuci,dvizenja na senki,i nagla promena na temperaturata.
jas i drugar mi razgovaravme so nekoj od mestanite i tie ni rekoa deka navecer nikoj ne odi tamu.
toa bese dovolno za nas
bidejki bese pred stemnuvanje odma se upativme tamu.
koga stignavme tamu vidovme obicni selski grobista nisto posebno.
odbravme mesto za sedenje.
sedevme taka okolu 2 casa koga naednas pocnav da cuvstvuvam negativna energija nasekade okolumene
naednas slusnavme tropot od konji i bolni izvici od lujge.toa traese nekolku momenti ise povtoruvase poveke pati.po nekoe vreme se se smiri i poveke ne se sluci nisto cela vecer.
eve edna nasa mala pocetnicka avantura koga ne bevme mnogu iskusni.
za drugi avanturi ne bi sakal da kazuvam zatoa sto tie se moe licno iskustvo.

Член од
25 јануари 2012
Мислења
10
Поени од реакции
9
si vetiv sebesi deka nema poveke da pagam na provokacii.
eve edna mala slucka:
spored informacii od postar covek otidovme vo edno prilepsko selo-cumovo.seloto se najduva 7-8km od prilep.vo seloto ziveat 2-3 familii.
prikaznata glasese deka vo blizina na seloto ima mnogu stari grobista vo koi navecer se slucuvaat paranormalni raboti kako cudni zvuci,dvizenja na senki,i nagla promena na temperaturata.
jas i drugar mi razgovaravme so nekoj od mestanite i tie ni rekoa deka navecer nikoj ne odi tamu.
toa bese dovolno za nas
bidejki bese pred stemnuvanje odma se upativme tamu.
koga stignavme tamu vidovme obicni selski grobista nisto posebno.
odbravme mesto za sedenje.
sedevme taka okolu 2 casa koga naednas pocnav da cuvstvuvam negativna energija nasekade okolumene
naednas slusnavme tropot od konji i bolni izvici od lujge.toa traese nekolku momenti ise povtoruvase poveke pati.po nekoe vreme se se smiri i poveke ne se sluci nisto cela vecer.
eve edna nasa mala pocetnicka avantura koga ne bevme mnogu iskusni.
za drugi avanturi ne bi sakal da kazuvam zatoa sto tie se moe licno iskustvo.

Vo red eve jas ke se priklucam, da vidam koj si i sto covek si. Da vidam kakvi sposobnosti imas ti, a otkoga ke te zapoznaam podobro ke ti kazam i edna moja slucka, vsusnost ne e samo edna, no edna e najznacajna od ostanatite. Eve ako si ti tolku dobar vo gledanje na takvi raboti, energii i slicno i sekako, bidejki ne znam dali si vo Skopje ili ne, jas bi te pokanil vo mart so nas, koj saka da doagja sekako, na ulicata Ljubljanska, ete toa me zaintrigira vo posledno vreme, a potoa ke odime vo zamokot vo Crnice. Ako se soglasuvas, te cekam.

Член од
13 ноември 2011
Мислења
53
Поени од реакции
20
so zadovolstvo ke prifatam.inace sum od prilep no vo sekoe vreme koga ke kazete trgnuvame.ocekuvam poveke detali ponatamu.mislam mozeme porano da se zapoznaeme ke dojdam eden vikend so mojot ortak i ke razgovarame podetalno.normalno i jas treba da vidam so sto luge si imam rabota . treba da objasnime mnogu raboti .sepak znaes ne e igra .pozdrav do tebe i do ekipata.

Член од
25 јануари 2012
Мислења
10
Поени од реакции
9
vo red te cekame, samo neka se potstopli i nekoj vikend vo mart ke se sretneme. sekako ako se soglasuvaat i drugite clenovi. pozdrav i do tebe.

Kajgana Shop

На врв Bottom