Account-и...менување, продавање...

samunoske

unidentified specie
Член од
21 април 2007
Мислења
242
Поени од реакции
18
Кој сака да игра на оригинал мене мрзата ме фати :D до а17 април е платено ако има некој заинтересиран нека пише

E

Elipsis

Гостин
Продавам акаунт до ката, 85 warrior и warlock, 70 priest на Defias Brotherhood. пп за понуда

samunoske

unidentified specie
Член од
21 април 2007
Мислења
242
Поени од реакции
18
Шо бе никој ли неке да игра wow на оригинал (просто да не веруваш)

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
ногу пребирлив народ

btw....најдов човек шо ке игра
Не ти се лоши карактериве онака солидни,само не ми е јасно зошто на друидот си му стакал такви гемови.Стакај му 40инт сегдека,ја сум холи прист и иам мана скоро колку тебе а би требало со тој геар да имаш над 136к.А може и ресто не ти е МС па ок е тогаш :D:DТи треба уште малце да го досредиш друичево :D
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 12:53 ---
Top gear, warlock nemas? Mi se preigra druid malce:D
Мене како ми се игра еден лок да знаеш :D на серверов мој најретка класа е,на прсти се бројатат,Сакав ја да почнам со лвл уп еден лок али ме мрзи скоро никогаш и да немам играно лок а ми изгледаат доста интересни :D
Смачено ми е од лечење :)

samunoske

unidentified specie
Член од
21 април 2007
Мислења
242
Поени од реакции
18
Не ти се лоши карактериве онака солидни,само не ми е јасно зошто на друидот си му стакал такви гемови.Стакај му 40инт сегдека,ја сум холи прист и иам мана скоро колку тебе а би требало со тој геар да имаш над 136к.А може и ресто не ти е МС па ок е тогаш :D:DТи треба уште малце да го досредиш друичево :D
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 12:53 ---

Мене како ми се игра еден лок да знаеш :D на серверов мој најретка класа е,на прсти се бројатат,Сакав ја да почнам со лвл уп еден лок али ме мрзи скоро никогаш и да немам играно лок а ми изгледаат доста интересни :D
Смачено ми е од лечење :)
Можеби ми треба Mastery за overtime healing пошто друидите немаат добар direct heal (да не речам 2,5sec за Healing touch) и да треба да сменам off hand :)

пред да сменам тринкетите имав 144к mana ама болје spirit него мана шо ке ја потрошеш а нема да можеш да ја вратиш

btw...кога пишав main мислев main charаcter

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
Продавам акаунт со χ4 85 левел карактери. Маинот е паладин со 393ιlvl.
Акаунтот иста така е платен за наредните 2 месеца. поточно до 26 или 27 мај.

ако има заинтересиран нека пише во инбокс.

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
Или го менувам за сервер и факција трансфер + 1 месец гејм тајм.

Член од
9 јануари 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
продавам WOW акаунт со сите продолженија т.е. вклучени cd keys за wow classic, tbc , wotlk i cataclysm.... 4000 denari ....

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Барам некој што ќе ми плати миграција на карактерот од еден на друг сервер(иста фракција што значи цената е 25 евра) а за возврат нудам солидна цифра на голд.Голдот се наоѓа на EU-Shattered Halls alliance и horde.Ако има заинтересирани пратете ми ПП и кажете колку голд од прилика би барале за услугава.

D

Deleted member 53418

Гостин
Da ne prodava cd key nekoj za wow clasic? ? :D use taa mi fali nemozam da ja najdam :D nigde?

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
ИТНО ИТНО продавам 2 акаунта...

На едниот има 3 85левел карактери, мејџ, дк и вориор... се наоѓаат на Stormscale и сите се хорда. Овој акаунт е платен до 2ри септември 2012.

На вториот акаунт има паладин, мејџ и дк 85 левел и се алијанса на Аuchindoun и Defias Brotherhood. Акаунтот не е активен.

Сите заинтересирани нека ми пишат во инбокс. Ќе добијат линкови од армори.

Kajgana Shop

На врв Bottom