Што херои имаш?Шо бе никој ли неке да игра wow на оригинал (просто да не веруваш)
Top gear, warlock nemas? Mi se preigra druid malce
ногу пребирлив народTop gear, warlock nemas? Mi se preigra druid malce
Не ти се лоши карактериве онака солидни,само не ми е јасно зошто на друидот си му стакал такви гемови.Стакај му 40инт сегдека,ја сум холи прист и иам мана скоро колку тебе а би требало со тој геар да имаш над 136к.А може и ресто не ти е МС па ок е тогаш Ти треба уште малце да го досредиш друичевоногу пребирлив народ
btw....најдов човек шо ке игра
Мене како ми се игра еден лок да знаеш на серверов мој најретка класа е,на прсти се бројатат,Сакав ја да почнам со лвл уп еден лок али ме мрзи скоро никогаш и да немам играно лок а ми изгледаат доста интересниTop gear, warlock nemas? Mi se preigra druid malce
Можеби ми треба Mastery за overtime healing пошто друидите немаат добар direct heal (да не речам 2,5sec за Healing touch) и да треба да сменам off handНе ти се лоши карактериве онака солидни,само не ми е јасно зошто на друидот си му стакал такви гемови.Стакај му 40инт сегдека,ја сум холи прист и иам мана скоро колку тебе а би требало со тој геар да имаш над 136к.А може и ресто не ти е МС па ок е тогаш Ти треба уште малце да го досредиш друичево
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 12:53 ---
Мене како ми се игра еден лок да знаеш на серверов мој најретка класа е,на прсти се бројатат,Сакав ја да почнам со лвл уп еден лок али ме мрзи скоро никогаш и да немам играно лок а ми изгледаат доста интересни
Смачено ми е од лечење