Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
До сега потпишале: Јорде Георгиевски (голман) од Металург, Дарко Игњатовски од Кораб, Немања Павловиќ (голман) од Попа (Финска) и брат му Стефан Павловиќ, и фудбалер од Црна гора, Дамир Живковиќ. Има неколку фудбалери на Тетекс што се на проба, доколку не направат трансфер ќе се вратат во клубот.

Најнова информација според Македонски спорт:
Илбер Али пред потпис со Тетекс !

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
овја илбер али да не е тој што пред 2године кога игравмо со ренова што сакаше да се ка4и на трибина да се тепа со нас?тоа беше кога не стаеја у ќуше на нашата трибина,мислим дека утакмицата заврши 1-1.
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 13:45 ---
овја илбер али да не е тој што пред 2године кога игравмо со ренова што сакаше да се ка4и на трибина да се тепа со нас?тоа беше кога не стаеја у ќуше на нашата трибина,мислим дека утакмицата заврши 1-1.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 13:45 ---
Тој е. Некој знае когај ќе ида у Дојран?

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
ако е тој да му ебем матер на тој што го донел.пошто ја колку што знам тој има нападнато еден наш кај пазарот.зна4и кој људи го држа клубов не ми се веруе.

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Демири колку што знам преминал од Тетекс во шкендија колку е точно незнам таке се збори... нешто официјално има за други играчи ???:)

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Тиквеш - Тетекс 0:4 Крај
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 16:03 ---
Првите 2 гола ги дал Ристовски 3тиот Петковски за 4тиот незнам... овој Ристовски попара ќе прае :)

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
само ваке да продужа да тепаа и у првенство,а не на пријателски тепамо све живо а когај ќе по4не првенството не знаа гол да дада.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Цули заминал у Албанија, другите играчи се истите тие што беа кажани до сеа и изгледа имало плус некој од Гевгелија. Иначе сеа се на подготовки у негорски бањи до понеделник, па после нема да се иде нигде на подготовки.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.378
Abe Ogjak ja e :) Eee lani koga im ja svrte na Vardar vo Tetovo samo sto vleze 2 gola dade:) Demiri zaminal kj komsivkeve...Nesto novo koj igraci se doneseni da ne znae nekoj ???

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Abe Ogjak ja e :) Eee lani koga im ja svrte na Vardar vo Tetovo samo sto vleze 2 gola dade:) Demiri zaminal kj komsivkeve...Nesto novo koj igraci se doneseni da ne znae nekoj ???
ФК ТЕТЕКС - Тетово
Дојдоа: Јорде Георгиевски, Стефан Павловиќ (Србија), Немања Павловиќ (ПоПа, Финска), Стојанче Велинов (Брегалница), Дамир Живковиќ (Црна Гора), Илбер Али (Вардар), Милан Ристовски, Драган Стојановски
Заминаа: Ванче Манчевски (Беса Каваја, Албанија), Ертан Демири (Шкендија), Марјан Маџаровски (Еуромилк), Менсур Идризи (Поградец, Албанија), Живорад Радоњиќ, Бетим Алиу

Него некој спомна дека Аце заминал у Охрид, ама на списоков го нема. Знае некој дали е уште кј нас?

btw и Жика го избркале....

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.378
^Koj e ovoj Dragan Stojanovski ?? Ace zaminat e i jas znam u Ohrid...A za Zika zalosno :confused: Ne deka e nekoe igracishte ali milenik ,sto se vika otsekogas e vo Teteks...Podobro Zika nego ovoj Ali sto ce ne tepal svite :mad:

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
^Koj e ovoj Dragan Stojanovski ?? Ace zaminat e i jas znam u Ohrid...A za Zika zalosno :confused: Ne deka e nekoe igracishte ali milenik ,sto se vika otsekogas e vo Teteks...Podobro Zika nego ovoj Ali sto ce ne tepal svite :mad:
Александар Стојановски замина во ФК Леотар (Босна) како што знам сеуште нема потпишано како што ми кажа али ќе потпише 99%, овој Драган Стојановски како што разбрав дошол од Охрид. Жика сигурно ќе иде сеа во Љуботен :D

Kajgana Shop

На врв Bottom