Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Им завидувам на Битолчани што снег им се изнаврна, овде во Скопје, од снег едвај само С видовме и тоа до пола... ајде битолчани една петиција барем третина од снегот да дојде во Скопје, бар толку не сакате.. :)

Снег во Скопје во петровец врнело имало некој 10 санитма (бар така ми кажаа) иначе од Сопиште нагоре снег има колку ти душа сака. Вчера таму беше како да си на почеток на снежна бура.

Точно, излезот од Автокоманда и Петровец два различни света :D Околу Велес автобусот од лева во десна лента од ветер, хаос :D

Им завидувам на Битолчани што снег им се изнаврна, овде во Скопје, од снег едвај само С видовме и тоа до пола... ајде битолчани една петиција барем третина од снегот да дојде во Скопје, бар толку не сакате.. :)

не завидувај:P
еве ти утешително решение-
секој во дворот може да си направи ваков снешко;):pos:
радостии:icon_lol:

186823.jpeg

Охрид пак го нареди, додуша малку послабо од минатиот пат, ама не е прекинат веќе 2-3 сати.

во миравци времето е тихо а снегче си врне и си врне

во миравци времето е тихо а снегче си врне и си врне

Миравци меџик вилиџ, можам само да замислам како ли е со снег...<3 Бел рај <3

Јас додека не пројдат 24 часа, не го сметам за снег. Да бе, утре да се разбудам и цело Скопје во вода да биде. Ако утре се уште има снег, тогаш ќе се радувам, вака ќе си држам дистанца. А што убав би бил паркот покриен со снег...:pipi:

Јас неам фенси скриншотови али можам исто како вас да информирам со ова:

Врне снег.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom