Prime
Оптимус
- Член од
- 4 јули 2010
- Мислења
- 6.127
- Поени од реакции
- 8.074
а во кој спорт ќе освои олимписка виза?Ајде лајк кој сака да ја види Џену знаменосец во Рио 2016.
а во кој спорт ќе освои олимписка виза?Ајде лајк кој сака да ја види Џену знаменосец во Рио 2016.
Кај бе 25..над 50 сигурно ќе бидеме..кошарка 1 и 2 постава..ракомет 15-16 души плус селектори тренери од стручен штаб.. плус некој маратонец залутан ваљда ќе има .. Ако не 50 барем до 40 ќе догурамеЗнаменосец ли е проблем? Да не испаднеме на крај стандард двајца олимпијци, да почекаме да се квалификуваат, овојпат можеме да бидеме и над 25!
Чекај полека не сме се квалификувале... Инаку се појавуваат само спортистите што настапуваат, во Пекинг Русите имаа втора најголема експедиција па пак бројеа околу 300 души!Кај бе 25..над 50 сигурно ќе бидеме..кошарка 1 и 2 постава..ракомет 15-16 души плус селектори тренери од стручен штаб.. плус некој маратонец залутан ваљда ќе има .. Ако не 50 барем до 40 ќе догураме
Сите сме за да се квалификуваме нормално.. ама мене ми се чини или порано кога идеа нашите знам имавме по 7-8 души од нив имаше и по некој тренер селектор секогаш мавтаа со знамињата..ако се сеќавам убавоЧекај полека не сме се квалификувале... Инаку се појавуваат само спортистите што настапуваат, во Пекинг Русите имаа втора најголема експедиција па бројеа околу 300 души!
Ќе биде јако Перо кога ќе им сложи една bitch please фацаХаха ќе биде интересно да се гледа Хака танцот на Нов Зеланд против нашите !
Ова не важи за Нов Зеланд оти тие секако си играат у квалификации без разлика колку ќе го јадат од Австралија...Мислам дека тоа е затоа што не се замараат, како што велиш и не одат секогаш со најдобар состав, ама реално и тогаш се меѓу најдобрите. Човеците ( ) си ги бива во кошарка и нема тука што. Ангола по пресметките би требало да ја тепаме, ама предноста на хартија, како и резултати од минатото не се за мене релевантни. Ќе видиме што како ќе се одвива на терен, се надевам дека ќе успееме да издвојуваме висока победа. Рачунај, штом стасале до квалификации, значи сепак не се дрва што не знаат да играат кошарка. Мене тоа ми беше поентата.
Хаха ќе биде интересно да се гледа Хака танцот на Нов Зеланд против нашите !
Добро какво е ова прашање?Бо ќе игра ли за нас?
Реторско прашање е прашална реченица која служи како исказна. Прашањето, а најчесто повеќе прашања не се поставуваат за да добиеме одговор на нив, туку целта е да го изразиме чувствениот однос. Односно, претставува прашање, чијшто одговорот е очигледен и нема потреба да се искажува со зборови.Добро какво е ова прашање?