Македонија на Олимписките игри во Лондон 2012?!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.666
Поени од реакции
11.816
Ангола не знам кои се и што се. Знам дека одат на светски и таму губат од САД и остали е сега дали од што другиве се јаки или овие се слаби не знам.
Нов Зеланд сега не знам кои се и што се исто така. Ги тепавме сега скоро само тоа знам. Последно салам сум ги гледал на светското 2002.Таму беа прилично добри и завршија 4ти. Се сеќавам во 1/2 финале со тогашна Југославија водеа цело време и тоа салам водеа ама на крај изгубија, па после со германците за трето исто така изгубија. Имаа тогаш едни шутери за 3 и тоа добри шутери од кои еден така малце полничок и без скокање или многу движење стегаше тројки :pos:. Ама тоа беше пред 10 години. Сега не знам
Би требало да завршиме први и да вкрстиме со некои шабани таму па да одиме во 1/2 финале. Е таму со кој играме уште еднаш? Под претпоставка дека сите европски ќе бидат први во своите групи?!
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 02:08 ---
The coach of the Lithuanian national team, Kestutis Kemzura expressed that although the opponents aren't very familiar, they still pose a threat, with which Lithuania will have to deal with.
The post-draw reaction of Kestutis Kemzura

About Venezuela: “Venezuela doesn’t belong to the world’s basketball elite, but they are going to be playing at home. That’s why they will become even more dangerous. Of course, we are well capable and have to defeat our opponents in the group. However, it will not be easy.”
About the other groups: “Greece and Puerto Rico stand out in Group A, while Russia and the Dominican Republic should be the favourites of Group B. However, Group D is very interesting. Macedonia will not have an easy time against either of the opponents. Both New Zealand and Angola are strong teams.

Уште ги боли... :X3:
Сака да кажи дека дури и тие се посилни од Литванија?? Пошто ние сме па еве овие биле исто јаки како нас па.........

P

PewDiePie

Гостин
Ма нема фрка,со Николовски и здрав Гечевски мислам ќе си обезбедиме пласман на О.И.

Заслужија заедно со Кире и дружината да излезат во Лондон.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
имавме среќа во ждрепката ги избенавме домаќинот и порторико..така да сега треба да тепаме три послаби репрезентации за полуфинале да играме со русите..и нив мора да му се врати за двата порази а после тие нека играт за трето со грците и нека ги испаднат :D
оф топик: ако влезат ракометарите и кошаркарите кој ќе го носи знамето на отворањето Перо или Кире? :D

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.834
Поени од реакции
20.281
имавме среќа во ждрепката ги избенавме домаќинот и порторико..така да сега треба да тепаме три послаби репрезентации за полуфинале да играме со русите..и нив мора да му се врати за двата порази а после тие нека играт за трето со грците и нека ги испаднат :D
оф топик: ако влезат ракометарите и кошаркарите кој ќе го носи знамето на отворањето Перо или Кире? :D
Абе ќе влечат ждрепка па кој ќе му се падне тој, бај д веј, кој филинг ќе биде коа ќе ги покажат на ТВ најдобрите наши репрезентативци, незнам дали ќе има Македонец кој нема срце да му се исполни и очите да му се насолзат, мераци...

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Абе ќе влечат ждрепка па кој ќе му се падне тој, бај д веј, кој филинг ќе биде коа ќе ги покажат на ТВ најдобрите наши репрезентативци, незнам дали ќе има Македонец кој нема срце да му се исполни и очите да му се насолзат, мераци...
Прво скокни па кажи оп. Да нема после разочарувања па да глеаме џудисти и борачи од Дебар како ни го носат знамето.
Ждрепката не е толку лоша. Со афрички селекции мислам дека не би требало да се споредуваме и дека секоја би можеле да ја добиеме. Нов Зеланд имаат добри шутери, ќе биде малку потешко со нив. Единствено шо ме плаши е Маки, тоа што ми дава стимул да верувам е Бо.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ангола не знам кои се и што се. Знам дека одат на светски и таму губат од САД и остали е сега дали од што другиве се јаки или овие се слаби не знам.
........
Лелеееее...:pos:Како кажа “губат од САД и остали“, како да е тоа многу тешка работа. :icon_lol: САД не се клинци од маало, знаеме најдобрата лига на светот од каде е и каде се најдобрите кошаркари (мање-више).

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
БО !

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.666
Поени од реакции
11.816
Лелеееее...:pos:Како кажа “губат од САД и остали“, како да е тоа многу тешка работа. :icon_lol: САД не се клинци од маало, знаеме најдобрата лига на светот од каде е и каде се најдобрите кошаркари (мање-више).
Мислев губат убедливо и лесно. Знам кои се САД ама обично на светскиве си играат играчки и не земаат баш најсјајни состави па неколку пати им се удри тоа од глава. Друго веројатно играат помалку растеретено со репрезентации како Ангола па прашањето ми беше дали овие африканциве се толку слаби па губат убедливо и од рестеретени и опуштени тимови од појаките репрезентации или пак тие тимови сепак се прејаки за Ангола и слични на неа. Ќе да е ова второто. На крај краева и глупаво прашање поставив :facepalm:
А за тешка работа па види......последниве години на САД не им цветаа рози. 6 место на светското 2002 во Индијанаполис ( значи дома ) ;3 то на олимписките во 2004, 3то на светското 2006 во Јапонија. Порази од Агрентина ( во неколку наврати ) Југославија, гејциве, Литванија.....
Сепак офтопик избегав не е темата за САД туку за Македонија. Ангола би требало да ја средиме а Нов Зеланд ......па ќе биди потешко

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мислев губат убедливо и лесно. Знам кои се САД ама обично на светскиве си играат играчки и не земаат баш најсјајни состави па неколку пати им се удри тоа од глава. Друго веројатно играат помалку растеретено со репрезентации како Ангола па прашањето ми беше дали овие африканциве се толку слаби па губат убедливо и од рестеретени и опуштени тимови од појаките репрезентации или пак тие тимови сепак се прејаки за Ангола и слични на неа. Ќе да е ова второто. На крај краева и глупаво прашање поставив :facepalm:
А за тешка работа па види......последниве години на САД не им цветаа рози. 6 место на светското 2002 во Индијанаполис ( значи дома ) ;3 то на олимписките во 2004, 3то на светското 2006 во Јапонија. Порази од Агрентина ( во неколку наврати ) Југославија, гејциве, Литванија.....
Сепак офтопик избегав не е темата за САД туку за Македонија. Ангола би требало да ја средиме а Нов Зеланд ......па ќе биди потешко
Мислам дека тоа е затоа што не се замараат, како што велиш и не одат секогаш со најдобар состав, ама реално и тогаш се меѓу најдобрите. Човеците ( :icon_lol: ) си ги бива во кошарка и нема тука што. Ангола по пресметките би требало да ја тепаме, ама предноста на хартија, како и резултати од минатото не се за мене релевантни. Ќе видиме што како ќе се одвива на терен, се надевам дека ќе успееме да издвојуваме висока победа. Рачунај, штом стасале до квалификации, значи сепак не се дрва што не знаат да играат кошарка. Мене тоа ми беше поентата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кире е најзаслужен и тој треба да го носи знамето и ако се иде по планот мислам дека и е веќе најсериозен кандидат за тоа, што конечно би бил паметен потег во изборот на знаменосец.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.666
Поени од реакции
11.816
Мислам дека тоа е затоа што не се замараат, како што велиш и не одат секогаш со најдобар состав, ама реално и тогаш се меѓу најдобрите. Човеците ( :icon_lol: ) си ги бива во кошарка и нема тука што. Ангола по пресметките би требало да ја тепаме, ама предноста на хартија, како и резултати од минатото не се за мене релевантни. Ќе видиме што како ќе се одвива на терен, се надевам дека ќе успееме да издвојуваме висока победа. Рачунај, штом стасале до квалификации, значи сепак не се дрва што не знаат да играат кошарка. Мене тоа ми беше поентата.
Е и ова.......можи да е и вака ама па можи од што нема кој друг па нив ги пуштиле како Нов Зеланд :pos:
Сепак со црнциве да не се зафркаваме можи да ни излезат некој по 3 метра високи па да се чудиме мада се сомневам

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Кире е најзаслужен и тој треба да го носи знамето и ако се иде по планот мислам дека и е веќе најсериозен кандидат за тоа, што конечно би бил паметен потег во изборот на знаменосец.
Перо ќе ги качи ушка Кире и Бо и тие двајца ќе го држат знамето. Ќе се истакнеме во толпата :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Знаменосец ли е проблем? Да не испаднеме на крај стандард двајца олимпијци, да почекаме да се квалификуваат, овојпат можеме да бидеме и над 25!

Kajgana Shop

На врв Bottom