Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурен си дека ти е бутабилно цдето? Имаш до сега форматирано со тоа цд?

Сакам да симнам Windows 7 од Замунда.
Бидејќи таму се сретнав со повеќе верзии, дали може некој конкретно да ми каже која верзија да ја симнам? :)

Немам до сега со ова,го направив бутабилно со ulstraiso
Пробај со друго цд за кое си сигурен дека е бутабилно и да видиш дали е до цдето или нешто друго. Ако немаш цд пробај со тоа цд на друг компјутер.

Сакам да симнам Windows 7 од Замунда.
Бидејќи таму се сретнав со повеќе верзии, дали може некој конкретно да ми каже која верзија да ја симнам? :)
Windows 7 SP1 All SKU x86-x64 EN IE9
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 14:30 ---
Немам до сега со ова,го направив бутабилно со ulstraiso
Нема што да правиш "бутабилно" едноставно десен клик на .iso фајлот open with>nero burning room или некој друг софтвер за таа намена. Самиот .iso фајл е бутабилен ти треба само да го режаш тоа ништо друго.

Дали некој знае некое програмче за лепење на превод на видео...?

Значи вака.. пред некој ден уклучувам игра на лап топ и играта ми се уклучува во фул скрин но резолуцијата е помала а околу е црно.. на некој игри имам опција да ја зголемам резолуцијата. Ја ставам на поголема од нормалната и се зголемува малку, но уште стои црно на сите игри.. Незнам што е проблемот и како се смали вака.. : /

Имам windows xp service pack 2 и сакам да го надоградам со service pack 3, дали ќе се избришат или променат инсталираните програми и фајловите?

Имам windows xp service pack 2 и сакам да го надоградам со service pack 3, дали ќе се избришат или променат инсталираните програми и фајловите?

nein-sagen.jpg

Нема да се избришат.

Ај првин да ве прашам пред да инсталирам сервис пакот.
Ми се појавува проблемот на сликата, дали е од сервис пакот или од нешто друго?
И да додадам, било кој програм од типот на едиус и повер директор го дава ова :(
slika za prob12.JPG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom