Управување со ризик е боза ко што викаат. Ја ќе земам тоа, земи и ќе се дружиме.Колеги, помеѓу МЧР и Управување со ризик кој би ми препорачале да го изберам? Прва година сум иначе.
Организациско однесување е лесен ама треба учење неможеш само да прочиташ , има и по 5, 6 набројуванки се учи на принцип како менаџмент само е многу полесно а содржината е околу организации , организирање и тие такви работи . Може да ти се паднат 6 дадени одговори и сите да бидат точни.a dajte neka kaze nekoj za pretpriemnitvo i organizacisko dali se lesni i dali eden od ovie da zemam kao izbovren vo letniov semestar ?
Книжарата е преместена Пред да излезеш од факсот па лево ти е влезотknizarat na fax ne raboti od kade se kupuvaat tie listovite za zaverka na semestar??
Износот на партиципација, подели го со 60.Kolegi aj da ve prasam ,, jas sum privatna kvota , ovoj semestar mi nosi 33 krediti kolku ke treba da uplatam ? Po kolku evra bese 1 kredit ? Aj pls pisete
Имаш една книжата Студентски збор, во Градски ѕид е, спроти зградата на T-Mobile.knizarat na fax ne raboti od kade se kupuvaat tie listovite za zaverka na semestar??