Metallica во Белград - 08.05.2012

Член од
23 јануари 2012
Мислења
31
Поени од реакции
17
Познатата хеви-метал група „Металика“ ќе одржи концерт во Белград на 8 мај, најавија денеска организаторите „Лајв Нејшн“, „Адриа Ентертејнмент“ и „Арена Белград“.
Влезниците за концертот ќе бидат пуштени во продажба од 27 јануари. Во соопштението се наведува дека членовите на еден од најголемите и веќе 30 години највлијателни бенд, на концертот ќе го изведат цел „Black Album“, нумерите „Enter Sandman“, „Sad but True“, „The Unforgiven“, „Wherever I May Roam“, „Nothing Еlse Мatters“, како и песни од другите албуми.
Најновиот албум на „Металика“, „Death Magnetic“ се најде на првото место во 32 земји и е продаден во 28 милиони примероци.

http://www.metallica.com/news/20120122-news.asp

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Каде можат да се купат карти?

Член од
23 јануари 2012
Мислења
31
Поени од реакции
17
Каде можат да се купат карти?
Немаат сеуште објавено.. Ваљда за скоро време ке пишат негде да знајме уште од сега да собираме пари.. Само се надевам дека нема да ја претерат со цената.. Да не знај некој колку била карта предходниот концерт шо го имаја?

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Исто така мислам дека карти можат да се набават на официјалната страна на Београдска Арена. Јас лани така набавив за концертот на Стинг, ми ги пратија по маил а јас си ги испринтав тука, нешто како уплатници беа со сериски број :) А точно и јас имам чуено дека се од 30 до 50 евра

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Некој има купено карта? Јас пробав да нарачам онлајн и добив порака дека не може да биде извршена трансакцијата. Пробав да платам со МастерКард и небиваше...

П

Паган-др

Гостин
Некој има купено карта? Јас пробав да нарачам онлајн и добив порака дека не може да биде извршена трансакцијата. Пробав да платам со МастерКард и небиваше...
Почекај малце. Сигурно од Југотон или Купикартизасе ќе организираат превоз и карта. Можеш и да се јавиш да прашаш дали имаат во план.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Пробајте во кафичот Браво во буњаковец, од таму ако организираат ќе има

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Има некој информации за организиран превоз и влезница?

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Или 4700 или 4900 денари е фан пит со превоз, од Југотон, ама не знам дали има уште карти...

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ќе го свират само Блек албумот, барем јас така разбрав, а тој ми е ептен геј.

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Ке одите ли бре кајганџии на Металика? За 4 дена е концертот. Го има ли видено некој маичките кои што ги даваа со картите од Југотон?

Kajgana Shop

На врв Bottom