Има ли закон за ова?

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Оваа статија кажува се:

http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=031BB9B5A3DF444592136CD9FAF97793

"Појма немам како ми се вика песната", рече Сања, за по неколку минутки да се досети и да дофрли: "Екстаза". Не, не беше така... Почекајте... Да, се сетив мислам дека беше "Имам план"?!".

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283

Еве уште една мизерија и пропаст од музика. Прц фрц дојди со мене :facepalm: Отвори се земјо голтниме и плукниме некаде далеку од овде:tapp:
П.С Префлете ја темава во сеир, ова не е музика

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Туку што е работава со оџата-солиста што лелека

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
Цел ден сум нервозен ама оваа ПРЦ ФРЦ МЕ НАСМЕЈА ДО БЕЗСВЕСТ Прц фрц ела со мене.ХХАХАХАХАХА
Луди Луге шТО ПЕАТ

В

Вештерот

Гостин
Е стварно не ве разбирам. Баш убава е песната. А и девојката да се разбереме. Па со ваква музика се праватр најјаки журки

V

Vollstandig

Гостин

Еве уште една мизерија и пропаст од музика. Прц фрц дојди со мене :facepalm: Отвори се земјо голтниме и плукниме некаде далеку од овде:tapp:
П.С Префлете ја темава во сеир, ова не е музика
Се убив од смеење со бетменов, прц фрц дојди со мене, епик момент е на крајот кога пробува во склоп со музиката да направи завршеток али не го фаќа моментот...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Ако оваа е ѕвезда, јас сум Восток на Јуриј Гагарин

V

Vollstandig

Гостин

Сања барби е многу нашетана певачица, и сите македонци се глупи само таа е нашетана и знае што се правело по светот и знае како да пее...:facepalm:

L

.Lost Angel.

Гостин

Сања барби е многу нашетана певачица, и сите македонци се глупи само таа е нашетана и знае што се правело по светот и знае како да пее...:facepalm:
Не ми се верува што читам дефинитивно оваа треба да се самоубие толку па до толку глупаво суштество немам видено оваа џабе го дише овој воздух џабееее.... толку е глупава што ни самата незнае... незнам ни кој и ги прави овие "песни" или се е*** со некој од тие или незнам што че да е ама знам дека на оваа устата треба да и се зашие и таквата.

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Цело време наместо Цинева, ја читам ЦИЦЕВА.:eek:
Да не биде иста ситуација како со Сузи Газова :cautious:

:pos::pos::pos::pos:

V

Vollstandig

Гостин
Не ми се верува што читам дефинитивно оваа треба да се самоубие толку па до толку глупаво суштество немам видено оваа џабе го дише овој воздух џабееее.... толку е глупава што ни самата незнае... незнам ни кој и ги прави овие "песни" или се е*** со некој од тие или незнам што че да е ама знам дека на оваа устата треба да и се зашие и таквата.
Jaсно е дека друг и ги пишува песните, нели кога ја прашале која ја отпеала не знаела како се вика, мислиш галје и е,спонзорирана е братче од други не е оваа ни уметник ни творед, оваа само е за на излог да се крши , кафанска пеачка.

L

.Lost Angel.

Гостин
Jaсно е дека друг и ги пишува песните, нели кога ја прашале која ја отпеала не знаела како се вика, мислиш галје и е,спонзорирана е братче од други не е оваа ни уметник ни творед, оваа само е за на излог да се крши , кафанска пеачка.
далеку е од кафанска пејачка оваа е за у кревет и да ја дупиш и ич гајле да немаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom