- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 57
- Поени од реакции
- 107
Мене не ме занима Србија бре и знам дека песната е стара немора да ми кажуваш, и затоа ако сакаш да си ја пееш пеј си ја во себе а не овде на форумот да читам ок. И ако победете тоа ќе биде оти сте домаќини и со судии, како што кажа Ивано Балич: Јас незнам зошто и се игра европското овде така да уште сега дајте го златниот медал на Србија.
Мене бре занима Србија...и ово је тема ФИНАЛЕ СРБИЈА-ДАНСКА...и ја имам право овде да пишем о Србији и певам о Србији.
А ту песму сам поменуо, зато што су на теми Србија-Хрватска неки појединци писали да су српски навијачи украли од македонских ту песму.
Ивано Балић може да прича сад шта хоће. Разумем његове фрустрације јер вероватно никад неће освојити европско првенство.
Србија је потпуно заслужено победила Хрватску и ушла у финале. То не може нико да оспори.
Судије нам не помажу, а домаћи терен колико је предност, толико често одмаже играчима.
Уосталом, и Хрвати су били домаћини прошло европско првенство, па нису били шампиони.
А истина је да хрватски рукометаши имају комплекс од српских. Иако хрватска има далеко боље резултате последњих десет година...увек лоше играју против Срба и српска репрезентација има више победа од хрватске у међусобном скору.