Најдобар состав на првенство

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Не знам колку си го гледал Копљар,ама фантастичен играч е.
Брат не зафркавај Копљар фантастичен и самите хрвати го исмејуваат бе он изигра добро на првенствово ама да биде пред Лазаров нема шанси

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.898
Поени од реакции
30.820
Врска немаат, од кога критериум за да не влезеш во составот на првенството е да дадеш најмногу голови ???
Или сакаат да дадат повеќе награди на различни играчи.:гомце:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Еве што пишува дечко од Данска... Значи не сме нарциси, не сме заљубени во себе, и другите се согласуваат :D
Guys, this is a Joke.. Kopljar? No way, Kiril Lazarov decerves that! Sprenger? hahahhaaha joke! Hans lindberg! Line player? rene toft hansen? (im danish my self) Noo way, that might be the macedonian line, i dont remember his name! This is a shame, EHF. Sorry to say :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Копљар ?????????? :pos::pos::pos::facepalm:

Не не ова незнам дали е за смеење или за плачење,тој Копљар јас да застанам да бранам нема да ми даде гол,ви пишав тука пред 2 дена дека нема ни еден Македонец да се појави во тимот,али тоа е тоа и цел свет знае дека Лазаров е 3 класи над Копљар.

В

Вори

Гостин
Едно е да си фантастичен... друго е да си најдобар во Светот :)
Во секој случај Лазаров пред Копљар,ама што да им праиш.Ја знаев дека ќе направат гомненици со најдобриот тим.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Тешка работа.
После неправдата на СП у Хрватска мислев ќе се поправат сега, ама џабе.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.172
Поени од реакции
18.235
Еве што пишува дечко од Данска... Значи не сме нарциси, не сме заљубени во себе, и другите се согласуваат :D
Guys, this is a Joke.. Kopljar? No way, Kiril Lazarov decerves that! Sprenger? hahahhaaha joke! Hans lindberg! Line player? rene toft hansen? (im danish my self) Noo way, that might be the macedonian line, i dont remember his name! This is a shame, EHF. Sorry to say :)
Malte Hejlskov
Mads Buhl Tronborg Nielsen
René toft Hansen has scored 12 goals before the final.
Mads Buhl Tronborg Nielsen
Stojance Stoilov 27 ;-)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Во секој случај Лазаров пред Копљар,ама што да им праиш.Ја знаев дека ќе направат гомненици со најдобриот тим.
И ја очекував да праат заебанции, ете за Стоилов не очекував дека ќе биде дел од тимот (ама се надевав), ама заебанции до толку... Како можеше Јиха на претходното првенство да биде и MVP и најдобар стрелец и дел од тимот на првенството, а Чешка да е осма... Претхониот пат демек 11-ти бевме па ај, не можело така, а сега? Крилата се од седмо и десеттопласираните, среден бек од шесто-пласираните... Добро кога не им текна голманот од Словачка да го стаат за најдобар.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.172
Поени од реакции
18.235
Мала споредба, макар и не е потребна сите сме свесни кој е Лазаров спрема некој си Копљар и Илиќч.
http://www.ohridnews.com/index.php?mod=2&kat=46&id=38393

ЕП : Од кога 61 гол и 30 асистенции не се доволни за МВП !?
Од кога 61 гол и 30 асистенции не се доволни за еден ракометар да биде прогласен за најкорисен во тимот. Но, ако и тоа не е доволно, тогаш според кои параметри хрватскиот интернационалец Копљар се најде пред Кире Лазаров во идеалниот тим.
Македонскиот репрезентативец Кире Лазаров на седумте одиграни меча постигна 61 гола, просечно по 8.7, а притоа е втор на листата асистенти со 30 асистенции или 4.3 по меч. Македонија заврши петта.
Хрватскиот репрезентативец Марко Копљар кој се најде место македонската “сеумка“ вонидеалниот тим постигна 21 гол на седум меча, три гола просечно по натпревар, имаше 13 асситенции или 1.9 по натпревар. Храватска ќе игра за бронзен медал.
МВП играчот Момир Илиќ кој со Србија ќе игра во финалето на седумте меча даде 32 гола и имаше 16 асистенции или просечно 2.3 по натпревар. Србија ќе се бори за злато.
М.П.​

29.01.2012 14:12​

Прочитана е : 78 пати​

© 2012 Ohridnews.com​

В

Вори

Гостин
И ја очекував да праат заебанции, ете за Стоилов не очекував дека ќе биде дел од тимот (ама се надевав), ама заебанции до толку... Како можеше Јиха на претходното првенство да биде и MVP и најдобар стрелец и дел од тимот на првенството, а Чешка да е осма... Претхониот пат демек 11-ти бевме па ај, не можело така, а сега? Крилата се од седмо и десеттопласираните, среден бек од шесто-пласираните... Добро кога не им текна голманот од Словачка да го стаат за најдобар.
Е тоа сакав да го пишам сега за Јиха.Абе кој ги ебе.Ние си знаеме за нас кој е најдобар и кој заслужил да биде во тимот.За другите ми е гајле.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Е тоа сакав да го пишам сега за Јиха.Абе кој ги ебе.Ние си знаеме за нас кој е најдобар и кој заслужил да биде во тимот.За другите ми е гајле.
Ја мислам и злато да освоиме нема да има наш играч во тимот на првенството... Лазаров беше MVP кој сака нека каже што сака, лошо почна ама во вториот дел беше непогрешлив... истото важи и за Столе, дефинитивно беше најдобар пикер на првенството.
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 14:33 ---
Top Scorer - Kiril LAZAROV (FYR Macedonia)
The left back is the player with the record total of goals in a single Men’s EHF EURO, with 61 strikes.

Овие знаат ли на која позиција игра Лазаров ???

В

Вори

Гостин
Ја мислам и злато да освоиме нема да има наш играч во тимот на првенството... Лазаров беше MVP кој сака нека каже што сака, лошо почна ама во вториот дел беше непогрешлив... истото важи и за Столе, дефинитивно беше најдобар пикер на првенството.
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 14:33 ---
Top Scorer - Kiril LAZAROV (FYR Macedonia)
The left back is the player with the record total of goals in a single Men’s EHF EURO, with 61 strikes.

Овие знаат ли на која позиција игра Лазаров ???

Не ми значи ништо мене,морални победници се нашиве играчи.Не ми треба ебана листа од мафијашите од ЕХФ за да увидам кои играчи заслужиле да бидат во најдобрата постава на првенството.
Стојанче и Лазаров заслужија,ама тоа е.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Рене Тофт Хансен може, да, браво. Морос секоја чест. Ама Копљар пред Лазаров и Шпренгер пред Чупиќ??? И Илиќ МВП пред Станиќ??? Неверојатно... не е најдобар бек но е најкорисен/највреден играч на првенството. Има смисла секако, кога би се променил дискурсот и би се викало како што и литерарно се преведува ова МВП највреден или малце послободно најкоирисен играч. Но тогаш не може тој да биде прогласен за најдобар играч, кога не е во 7те најдобри. А токму тоа се прави. СРАМОТА. Али тоа е тоа. Ме чуди како ги нема само уште Чутура и Вујин, очигледно два тројца тегнеле. Бесмилено...
Хансен со 12 гола пред Столе со 27 гола и 50 изнудени седмерци?

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.718
Поени од реакции
35.491
Кирил Лазаров да беше репрезентативец на една Германија, Франција, Данска и,т,н, и со 40 гола ќе беше прогласен за MVP, а фактот што ја претставува Македонија и 100 гола да имаше пак немаше да биде избран,
Мафиозите од ЕХФ прават листа за најдобар состав на европско првенство, а таму го нема најдобриот:tapp:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Рене Хансен најдобар пикер !? :facepalm:
РЕНЕ ХАНСЕН кој има добиено 4 жолти и 5 исклучувања !? Кој едвај изнудува пенали !? Кој има 12 гола !? По кој критериум бе Рене Хансен !?

Копљар !? :pos: Ако веќе запнале да стават Хрват нека го стават Чупич. Или само за да го нема Лазаров !? :tapp:

Шпенгер десно крило... :pos: Овие по узрокот на ФИФА отидоја, смешки е составов...

Kajgana Shop

На врв Bottom