Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Samsung Galaxy Ace- Супер телефонче користи 2.3.3 Андроид оперативен систем со 800MHz процесор, 5 МП камера со ЛЕД сијаличка, за жал не е 3Г.
Вклучувајќи го фактот дека не е 3Г супер телефонче е некаде пред 20 дена ја симнав ГТА 3 без проблем ја цепа:)

Другарче ме интересира како е со RAM-от..и секако батеријата при нормално користење. :)

Уште ли ви се интересни мобилниве телефони?
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 18:10 ---
Уште ли ви се интересни мобилниве телефони?

Од денес чудово

xl_HTC_SensationXE_624_2.jpg

pressphoto_1183657803.jpg

во 21ви век со ова,исто ко со нинтендо во 90тите!

Цел свет го играа 10 години порано од нас :)))))

HTC wildfire сега засега е добар, да соберам некој денар повеќе ќе земам друг HTC

Кое моделче на ХТЦ е ова и од каде го зеде?

Meне за Desire S од One ме ставија на waiting list, ко Ферари Енцо да купувам :tapp:
Evo 3D е тоа.
Како бе те ставија на листа за чекање за Desire S? Тој модел ако го немаат, кој ќе го имаат :/

Evo 3D е тоа.
Како бе те ставија на листа за чекање за Desire S? Тој модел ако го немаат, кој ќе го имаат :/

Го немаат бе стварно и тоа у сите можни салони ѕвонев и никој не се јавува, ми се јавија само во главната зграда :pos: Ќе им стигнела пратка следниот петок и ми рекоа као ќе ми чувале еден :tapp:

Кое моделче на ХТЦ е ова и од каде го зеде?

Meне за Desire S од One ме ставија на waiting list, ко Ферари Енцо да купувам :tapp:

:pos:
Моделот е тој што го кажа Принц - не е купен од кај нас денес ми стигна од Странствија гланц нов.... го почекав доека стигни малце(тоа процедурите стандардни) ама сигурно за побрзо бидна работата отколку што ќе чекав кај нас.... настрана што го нема по операториве - тоа друг муабет е !!
Значи добра зделка сум направил :icon_lol:
ќефои сум :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom