Полуфинале: Србија - Хрватска [27.01.2012 - 20:15 ч.]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Дечки Сатниќ се пишува со „ќ“ а не со „ч“ ... не е Русин туку Србин ;))) ... инаку иако сум симпатизер на Вардар, секоја му чест, го реши натпреваров!
Ооо Станичу најде за граматика да збориш :tapp:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.773
Поени од реакции
12.110
Се си мислам дека данциве ќе ги распукаат во финалето. Штом не ги исфрливме кога можевме сега ела запри ги

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Србиве и ќе освојат нема шанси тие данците толку среќа да имаат криво ми е само за нас и ние можевме сега да бидеме у финале ама тоа е

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Сосема заслужена победа. Честитки до навивачите и симпатизерите на Србија. Дарко Станиќ е чудо човек, секоја чест човече, капа долу.

Иначе се згазив од смеење, на Бекстејџ кога го прашаа нели дека имал црногорско потекло, као како испадна ти да влезеш во спорт, нели вие сте малку спори. И овој и вика: Па затоа сум јас голман. :pos:

P

PewDiePie

Гостин
сироти шабани,се радуваат

Мамата ќе им ја ебе данска,умот нема да знаат кај им е.

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Истот е во секоја репрезентација. Кај нас е тоа Лазаров. И немојте сега да ја омаловажувате победата на Србија над Хрватска и пласман во финале. Едноставно ја надиграа Хрватска со помош на својата публика и тоа е тоа. На ист начин, на крилата на своите навивачи и Македонија дојде до 5-то место на овој шампионат

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Станиќ :cuc:
Најдобар голман на првенството.Втор најдобар Борко.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.960
Поени од реакции
16.316
Србија без еден таков квалитетен голман, и со таков старомоден ракомет кој го играат (уште само тие и ние останавме на таа игра.. ) тешко дека некогаш би стигнала до финале на некое Европско првенство.
Секоја чест на голманот, но мислам дека и на Чутура мора да му се дај признание, заедно со нашиот Стоилов, барем за мене се откритие на ова ЕП.

Штета за генерацијата на Балиќ што остана без освојување на Европско првенство.

Сепак како и да ја вртиме секогаш финалето ги давало најквалитетните репрезентации или репрезентациите кои добро истактизирале низ текот на целото првенство.
Случајно не се најдени во финале.
Во финалето нормално ќе навивам за Србија, не дека ги мразам Данска после поразот од нашата репрезентација, ама баш сакам Србија да освои златен медал.

M

Mario Gómez

Гостин
Србија е шампион, да не се залажуваме. Одлична игра на србите, турбо фолк и марш на дрину на крајот. И играчите на клупа пееја усташке пичке.:facepalm: Милојко fap fap у wc!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ме интересира дали србиве ја полнеа во претходните натпревари или онака националистички денеска се појавија за да ги тролаат хрвативе ??

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Балканов никогаш нема да порасне. Уби Усташа ечеше повеќе од се останато на натпреваров, покрај турбофолкерските испади.:tapp:

Хрватите се добар тим, само што тренерот им е на рамниште на Шундо. Се губи во играта и не знае да се снајде со противничка тактика. Додуша, ни Србиве немаа којзнае каква игра, Дарко ја направи разликата. Ова е лудило од голман. Реков јас на почеток и ќе речам пак, Дарко им е пола тим. Он ако не игра, Србите ќе изгубат гарантирам. А што се однесува до финалето, исто така само Дарко може да ги спаси Србите. Овие нивни сосем просечни играчи сигурно нема да направат разлика против силно мотивираните Данци кои од изгубена позиција стигнаа до финале.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.773
Поени од реакции
12.110
Дали србиве пееја излези момче едно време?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
сироти шабани,се радуваат

Мамата ќе им ја ебе данска,умот нема да знаат кај им е.
Те жалам колку си искомплексиран.
Сигурен сум дека моментално мастурбираш на спортските успеси на Србија од немоќ и од очај, твојата омраза прераснала во хомоеротични чувства кон Џоковиќ и Станиќ.
Никогаш не е доцна за професионална помош, не си ти виновен твоите родители од мал сигурно те хранеле со комплекси, сестра ти се фатила со србоман, а како мал татко ти со каиш те млател па обожаваш да си доминиран од машки.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Србиве ќе имаа доста за славње денеска а богами и во недела ватерполо се пласирале у финале џокович исот у финале сега и ракометариве у финале замислете кај нас нешто вакво да се деси има цела Македонија да биде пијана три дена :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Дали србиве пееја излези момче едно време?
Имаат и они таква со иста мелодија и сличен текст.

Гомез, ме потсети, “Марш на Дрину„ а позната ми беше мелодијата од негде, уште “Марширала Краља Петра гарда“ и “Тамо далеко“ фалеше. И она со старото знаме, значи ептен се спремале за хрвативе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom