ЈААј набројтесе овде кој живее во киче во од форумов
Кај теткана што многу вика кога зборува близу мостот...ЈА
--- надополнето: 14 јануари 2012 во 21:57 ---
Абе луѓе од кај купувате бурек вие добро ??? замене секаде исти е порано во наси ама наместо месо расол редат и појќе не земам од таму !!!
појма немам за кој мост збориш има 10 моста во кичево. А незнаеш како се викат то ??Кај теткана што многу вика кога зборува близу мостот...
појма немам за кој мост збориш има 10 моста во кичево. А незнаеш како се викат то ??
aa сега ми текна каде е тоа тоа е до кинескиот или болницата патот е со коцки од 50сетите во близина на поштата
Не живеам во зашле !! иначе кае тоа клас ???Аман бе Зашле да не живејш чим не знајш кај е „бурекот кај мостон“? Едно е такво место.
Инаку најубав е во Клас.
Сигурен си дека си од Кичево?Не живеам во зашле !! иначе кае тоа клас ???
200 % и дај кажи каде е тоа клас.. не ги познвам многу јас си земам во Наси бурек пица во пицикато и хамбургери во александрија !!!Сигурен си дека си од Кичево?
A уплаќаш спортска? Клас се наоѓа кај Еврогол (поранешната пицерија Ди Каприо, тоа беше пицерија во права смисла на зборот, а не Пицикато)200 % и дај кажи каде е тоа клас.. не ги познвам многу јас си земам во Наси бурек пица во пицикато и хамбургери во александрија !!!
4Ме интересира колку патарини има од Скопје до Кичево ?
1.ГлумовоМе интересира колку патарини има од Скопје до Кичево ?