Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Заљубен сум во една девојка, се дружиме онака, си пишиме. Пред некое време и кажав што чуствувам. Но излезе дека уствари таа сакала некој си таму :notworthy: Би направил се за да ја придобијам,,, ама како кога е ззатрескана како луда :tapp:
Биди романтичен... купи и ружи. Подари и ги, баци ја у образ, гушни ја и речи и, онака, другарски, сакав да ти поклонам нешто убаво. У картичката за посвета напиши „Немаше вибратори, а немав друга идеја за поклон.“

Заљубен сум во една девојка, се дружиме онака, си пишиме. Пред некое време и кажав што чуствувам. Но излезе дека уствари таа сакала некој си таму :notworthy: Би направил се за да ја придобијам,,, ама како кога е ззатрескана како луда :tapp:
Некој читат од песнава да и испејш:D

Штом дозволила да дознаеш дека е затрескана како луда во друг, значи не сака ни за резерва да те чува, ниту да си поигрува со тебе.
End of story, батали ја, нема зошто да ја придобиваш.
Чувај ги сите идеи за некоја друга. ;)

Едно девојче ме свига,а другар ми неа.:facepalm::pos:
хееееелп
Што хелп бе море, полесно од ова нема, ги викаш кај тебе дома и двајцата да гледате утакмица Манчестер Јунајтед, и после поразот тројка праите :icon_lol:

хееееелп

Пред да го ебете другарството кажете си на кој до што му е дојдено, и бај д веј ти неа би ја ? Ако би ја тогаш договорете се или влечете „сламка“.:)

Што хелп бе море, полесно од ова нема, ги викаш кај тебе дома и двајцата да гледате утакмица Манчестер Јунајтед, и после поразот тројка праите :icon_lol:
aaaaa,иди :drk: :pos:
--- надополнето: 27 јануари 2012 во 10:20 ---
Пред да го ебете другарството кажете си на кој до што му е дојдено, и бај д веј ти неа би ја ? Ако би ја тогаш договорете се или влечете „сламка“.:)
Ја би вај нот..:DНо нејкам,сепак се работи за најдобар другар и нејкам да напрам беља со што ке го изгубам,девојче ке се најде но другар добар тешко.

aaaaa,иди :drk: :pos:
--- надополнето: 27 јануари 2012 во 10:20 ---

Ја би вај нот..:DНо нејкам,сепак се работи за најдобар другар и нејкам да напрам беља со што ке го изгубам,девојче ке се најде но другар добар тешко.

Така си е, да беше таа последната ај да речеш, арно ама при толку не вреди да си го ебеш другарството :) ајд гуд лак.

хееееелп

Побитен ти е другарот, по сè што си напишал... Па тогаш види се со другарот и договорете се како другари.

Ако сакаш да ја ќариш типката што те свиѓа (како што велиш ти), треба да му кажеш на другар ти, ако и тој ја мерка. Прво реши го тој проблем (бидејќи ти е поважен) па потоа фокусирај се на девојчето.

Поздрав.

хееееелп
Какво е тоа другарство да не си менувате девојки?! :eek:
Ма, не се шалам, убаво рече, девојче ќе се најде, другар не. Веќе знаеш што треба да правиш;)

a ja pa,site gi svigam a mene nikoj-u picku mater
--- надополнето: 27 јануари 2012 во 21:45 ---
a ja pa,site gi svigam a mene nikoj-u picku mater

Имам едно прашање , кое можеби е малце бесмислено и глупо , но сепак ќе го поставам:
како до креативност ?
Или пак од кај да ја црпам или незнам како да го поставам прашањето ..
Значи , знам дека за со женско е потребно да бидеш креативен но јбг ја изглеа не сум :tapp:

Имам едно прашање , кое можеби е малце бесмислено и глупо , но сепак ќе го поставам:
како до креативност ?
Значи , знам дека за со женско е потребно да бидеш креативен но јбг ја изглеа не сум :tapp:
Па види вака, нема некоја посебна техника, вештина која со туторијали на интернет можеш да ја развиеш.
Или си, или не си. Точка. НО, можеш да копираш идеја, да побараш помош.

Кажи што поконкретно сакаш да направиш, може можам јас или некој друг да ти даде идеја.

Пример за изводливо-крадена идеја од филмовите:
Еве ко за почеток, изненади ја девојка ти со Fortune Cooke со сопствена порака. :sneaky:
Има во Рамстор, не се ни скапи, само ќе ти ќе им кажеш твоја порака што ќе си ја напишеш од дома, да ти ја стават додека го печат колачето. :pipi:

како до креативност ?

Секој се лапа на свој начин. Секој се драпа на свој начин. Секој се секса на свој начин.

Значи, ти посакај да ја ќариш девојката и што и да направиш ќе биде лично твое и креативно.

Е сега, ако имаш некоја девојка на ум и ако дадеш некои конкретни информации за неа, можеби може повеќе да ти се помогне... Вака е премногу генерички.

Те молам дај повеќе информации.

Znaci vakva e rabotava: me zapozna drugar so edna devojka i sea jas si ja viknav na kafence.Rabotava e sto se sto znaeme eden za drug ni se iminjata i zaednickiot priijatel.Doaga i moeto prasanje okolu toa sto da pravam na prviot sostanok, kako da zapocnam da razgovaram so nea, potocno za sto da razgovaram za so cel da dojdam do toa da ja prasam dali saka da mi bide devojka??? rabotava e so uvek prethodnite zenski mi bile prijatelki pa posle devojki, ova e malu porazlicna situacija i malku sum nervozen???pa ako moze mala pomos???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom