Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Еве ви стрим со многу добар квалитет, http://www.rojadirecta.me/goto/amig.../canal-16-f5-refresh-actualizar-canal-si.html
maxilopezsansiro.png

Еве го и Макси...
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 22:24 ---
Сидорф му ја даде капитенската лента на Абате, Абате му ја даде на Бонера!

Овој аработ добро се покажа,ама имаме ние некое проклетство со пасовиве на левиве бекови.Мора да учи да додава!! :D

Многу рано полуфиналето на 8 февруари :eek::eek::eek:
Ако се извлечеме од овоа без повреди титулата е наша :D
1 - Лацио - Милан
5 - Милан - Наполи
8 - Милан - Јувентус
12 - Удинезе - Милан
15 - Милан - Арсенал
26 - Милан - Јувентус

Одкако го гледам Емануелсон во Милан,нема направено ништо посебно,денес направи еден дриблинг и асистенција што стварно е нешто ок... Се надевам нема Алегри сега да почне да го игра пак позади напаѓачите.

Многу рано полуфиналето на 8 февруари :eek::eek::eek:
Ако се извлечеме од овоа без повреди титулата е наша :D
1 - Лацио - Милан
5 - Милан - Наполи
8 - Милан - Јувентус
12 - Удинезе - Милан
15 - Милан - Арсенал
26 - Милан - Јувентус

Ај у к..ац, па можеше ли позаебан распоред да ни се погоди, башка повредиве. Кога се враќаат Боатенг и Аквилани?

Абе каков Мезбах, нека не ме јебе овај Алегри.Треба да купат еден лев бек добар.Да му дојде на овој некој од појакиве играчи во ЛШ, Волкот на пример, партал ќе го направи.Изигра ебена утакмица со Лацио, јак бил...Ќе го видам со појакиве тимови!

Ај у к..ац, па можеше ли позаебан распоред да ни се погоди, башка повредиве. Кога се враќаат Боатенг и Аквилани?
После 15-ти се враќаат, абе нека мине овоа без повреди на стандардните али после распоредот е (y)
4 победи во сериа а, купот не е важен и реми со Арсенал е ок во вакви услови дома ќе го јадат секако. ;)

После 15-ти се враќаат, абе нека мине овоа без повреди на стандардните али после распоредот е (y)
4 победи во сериа а, купот не е важен и реми со Арсенал е ок во вакви услови дома ќе го јадат секако. ;)
Реми со Арсенал е ок ? Со тој БЕДЕН арсенал реми е ок ? абе оди..

Реми со Арсенал е ок ? Со тој БЕДЕН арсенал реми е ок ? абе оди..
А ние подобри сме? :)
Да не летаме многу,многу нека купи Галијани играчи па да видиме како ќе се уклопат,па тек тогаш ќе може да збори за утакмицата со Арсенал..

А ние подобри сме? :)
Ако ти мислиш дека Милан е беден незнам ни што се замараш да ги гледаш... Гледај го интер ако ти е подобар...бог да чува. Па Арсенал ако не го победиш оваа сезона кога..

Абе се убаво што тепавме,ама и меркел отиде.Си го заебал коленото утре ќе кажат колку ќе отсуствува.Ништо сите работи се поклопуваат за Монтоливо да дојде.Кога сме кај трансферите,Галијани изјавил дека макси ако не дојде сега на лето ќе дошол(Пато/Робињо аут)бидејки сон му било на макси да игра за милан.
Иначе би сакал да го потсетам Галијани дека и мене ми е сон да играм за милан и може да ме побара кога сака,пешки идам натаму.;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom