- Член од
- 16 април 2010
- Мислења
- 2.558
- Поени од реакции
- 1.503
Не не, ќе отиде оф топик темава, и не сакам да пишувам за политика во тема за спорт
А како беше во Задар ? Нема разлика меѓу нив, АМА БАШ НИКАКВА! Хрвативе ако не се и бетерШто е ова бе,како им дале ЕП да органзираат, спорт е ова не е војна...ебати глупите Срби, па уште војска пуштиле да го чуваат хотелот на Хрватите, се обрукаа максимално веќе.
Па гледај сега.Хрватите беа тие што ја трпеа војната.Не му убија некого на Милош од Панчево,туку на Анте од Вуковар,не му ја срушија куќата на Душан од Крагујевац него на Стипе од Задар.....Многу нормално дека луѓето во Хрватска,особено тие што директно ги погоди војната(најголемиот дел од хрватите) повеќе ќе гледаат непријателски на Србите него обратно.Али затоа иди види ги Србите од Босна или тие во Хрватска или тие избеглиците што се населија по Белрад и Војводина.Чим ја спомнеш Хрватска или Хрвати се палат ко хепо коцка.Додека од друга страна некој од Истра кој в од војна не видел го боли стапот за Србија и Србите.Иначе не знам што ви е толку чудно што имало инциденти во Нови Сад со хрватските навивачи..Хрватите се каде каде дамбетер во тој поглед на инциденти кога гостуваат кај нив српски навивачи..според мене секогаш ќе ја има та омраза помаѓу народите и мене лично некако Хрватите поискомплескирани ми изгледаат отколку Србите во мржњата помеѓу двата народи!
BBB, у кој свет живееш копиљ, кај смеат тие да припарат под тоа име во Белград.Ќе навивам за Хрватска,зашо србите се педерчиња невидени.
1.Како може да не дозволат да одат гостински навивачи????Со кое право тоа го прават,подобро да не организираа европско првенство.
2.Како може да биде слободен влез на Србија-Шведска за србите,ние македонците глупи ли сме што плаќавме блок карти од по 10,20,30 евра????Кого они тука ебат у мозок????
3.Јас пола саат на врата бев тресен во саботата на Македонија-данска,додека кога влегоа хулиганите на полувреме од истиот меч,истите оние што во смедерево кренаа грчко знаме,уште црвен тепих не им беше послан за да влезат.
4.Да не бевме ние МАКЕДОНЦИТЕ,европсково ќе беше тотално фијаско.
Толку од мене се андевам дека ќе отидат БББ утре и ќе ги направат партали на трибина во навивање,а не дај боже србиве да сакаатд а направат нешто,дебело ќе зажалат.
И се андевам да ги згазат со едно минимум 7-8 разлика доле на терен