Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Ептен се нервирам што извлекоа еден тежок СРБОМАН од кај мене и човекот се пофали на фејсбук ке одел во Белград и ке навивал за Србија![]()
Sesto

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ептен се нервирам што извлекоа еден тежок СРБОМАН од кај мене и човекот се пофали на фејсбук ке одел во Белград и ке навивал за Србија![]()
Стварно не бива за организација, ова на деца од прво оделение да им дадеш домашно: Организирај 1000 луѓе со име и презиме да влезат во воз за 1000 луѓе, сигурно 29 од 30 деца ќе ја напишат точно домашната. Тоа едното е син на градоначалникот.Ај да не полемизираме мн..изворот ми е 100% сигурен од 1000 души 700 дури не биле на првичниот список.Значи криви за ова биле гагаџиите и организаторот, вториов со бајаги поголема одговорност..Колкав идиот треба да си за да не прегледуваш дали е некој на список,туку да ги залепиш и да им речеш проверете се у кој вагон сте..сите рекле важи и си влегле.Тек откако тргнале почнале да делат картите по список и откако виделе дека 700 души се нови направиле нов список.Сигорно инфо е..Тој самоил и други само се уклопиле у сликата,али врски не ти требало за да се изгагаш у понеделникот.
Ај да не полемизираме мн..изворот ми е 100% сигурен од 1000 души 700 дури не биле на првичниот список.Значи криви за ова биле гагаџиите и организаторот, вториов со бајаги поголема одговорност..Колкав идиот треба да си за да не прегледуваш дали е некој на список,туку да ги залепиш и да им речеш проверете се у кој вагон сте..сите рекле важи и си влегле.Тек откако тргнале почнале да делат картите по список и откако виделе дека 700 души се нови направиле нов список.Сигорно инфо е..Тој самоил и други само се уклопиле у сликата,али врски не ти требало за да се изгагаш у понеделникот.
то треба да се убиеЕптен се нервирам што извлекоа еден тежок СРБОМАН од кај мене и човекот се пофали на фејсбук ке одел во Белград и ке навивал за Србија![]()
Барам од Влада за натпреварот со Словенија да даде 5000 карти со превоз....
Неаме толку вагони бе![]()
Неаме толку вагони бе![]()
Ќе имаДа не знае некој дали ќе има гага карти + воз за со Словенија?
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 13:44 ---
Да не знае некој дали ќе има гага карти + воз за со Словенија?
Се е веќе проект во нашава држава...Благодарност до Владата на РМ за овој проект.