Илјада билети и бесплатен превоз со воз за натпреварот Македонија - Србија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Член од
17 август 2011
Мислења
10.251
Поени од реакции
18.193
Ај да не полемизираме мн..изворот ми е 100% сигурен од 1000 души 700 дури не биле на првичниот список.Значи криви за ова биле гагаџиите и организаторот, вториов со бајаги поголема одговорност..Колкав идиот треба да си за да не прегледуваш дали е некој на список,туку да ги залепиш и да им речеш проверете се у кој вагон сте..:pos: сите рекле важи и си влегле.Тек откако тргнале почнале да делат картите по список и откако виделе дека 700 души се нови направиле нов список.Сигорно инфо е..Тој самоил и други само се уклопиле у сликата,али врски не ти требало за да се изгагаш у понеделникот.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Ај да не полемизираме мн..изворот ми е 100% сигурен од 1000 души 700 дури не биле на првичниот список.Значи криви за ова биле гагаџиите и организаторот, вториов со бајаги поголема одговорност..Колкав идиот треба да си за да не прегледуваш дали е некој на список,туку да ги залепиш и да им речеш проверете се у кој вагон сте..:pos: сите рекле важи и си влегле.Тек откако тргнале почнале да делат картите по список и откако виделе дека 700 души се нови направиле нов список.Сигорно инфо е..Тој самоил и други само се уклопиле у сликата,али врски не ти требало за да се изгагаш у понеделникот.
Стварно не бива за организација, ова на деца од прво оделение да им дадеш домашно: Организирај 1000 луѓе со име и презиме да влезат во воз за 1000 луѓе, сигурно 29 од 30 деца ќе ја напишат точно домашната. Тоа едното е син на градоначалникот.

М

Мартин`

Гостин
Така беше, само ко што реков.. во железничка покрај тие што се буткаат и сами успеаа да се пикнат и Самоил наредуваше кој да биде пуштен а кој не. Сепак и за да те стават на такво место да одлучуваш е партиски до некаде.. за вчера како било незнам ама мој другар отиде ќе ви кажам утре.

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.064
Поени од реакции
2.951
Ептен се нервирам што извлекоа еден тежок СРБОМАН од кај мене и човекот се пофали на фејсбук ке одел во Белград и ке навивал за Србија :tapp::tapp:
то треба да се убие :)

Него дај сега за у петок нека пуштат за нас вистинските навивачи едно 1000 карти,овие шминкериве што беа 90%се откажаа сега,така да време ни е и на нас после испитиве да идеме малце да згрмиме :D така saber ?

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
Барам од Влада за натпреварот со Словенија да даде 5000 карти со превоз:D....

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.698
Поени од реакции
288
Да не знае некој дали ќе има гага карти + воз за со Словенија?
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 13:44 ---

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.030
Поени од реакции
1.517
Само што се вративме со возот, и мора да кажам дека да не ми беше толкава желбата да навивам за нашите, некогаш не би одел со возов.Значи можеше да се најде се, од 7 до 77 на возот.Прво, во 3 20 стигнувам на железничка, чекав до 5 само за да влезам внатре и до 6 за возот.Стигнавме во 4 негде во Белград, со застанување едно во Ниш, кај што искочивме надвор и некој почна да вика Ниш е македонски град и моравме да се вратиме назад одма.Навивавме што навивавме, се дерев со цел глас за сите пари, само ме изнервира што не имитираа со знамето и над мене и едно 100тина наши навивачи мораше да пројде големото српско знаме.Во возот влеговме околу 11, требаше во 11 30 да тргне АМА чекавме во место до 3 саат без никаква причина, во полу сон бев ама никој незнаеше зошто чекаме толку многу за да тргнеме.Дури во 1 30 стигнавме кај нас на железничка што се вкупно 25 часа пат, што е преморувачки.Како и да е, уште едно искуство, запознавање нови луѓе, навивање до бесвест, ќе го памтам ова долго сигурно :)

--- надополнето: 26 јануари 2012 во 13:44 ---
Ќе има

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Поминавме безпрекорно СУПЕР. Тие што јадат гомна дека картите биле за партиски војници и слично, тоа го прават од љубомора, циничност и завист - нека им стои засекогаш! Во возот бевме, како што кажаа над мене од 7 до 77. Беше добредојден секој со желба и љубов да ја бодри МАКЕДОНИЈА! Картите беа поделени навреме, немаше проблеми со полицијата, одкога беа поделени картите за извлечените навивачи, во возот ги пуштија и оние кои сакаа да ја бодрат Македонија, иако не беа извлечени на списокот. Имаше многу кул дечки и девојки кои не беа извлечени и културно си чекаа на крајот ако има слободни места да ги пуштат! Во возот имаше атмосвера која секој може да ја посакува! Трип кој ке се памети засекогаш. Освен 2-3 часа што имаше застој во белград поради железничката инсталација и големите наноси на снег, другото беше подобро и од предвидуваното.
Оние што беа, без разлика на политичката припадност, сите ке кажат колку беше добро!
Благодарност до Владата на РМ за овој проект.

Kajgana Shop

На врв Bottom