- Член од
- 4 април 2006
- Мислења
- 9.179
- Поени од реакции
- 3.073
Да бе батеПримате Охриѓани ?
Да бе батеПримате Охриѓани ?
Извини што не сум нормален.Таруно with all due respect, без врска ти е муабетов. Ти се почуствува нешто навреден што Стружани ќе си ги пречекаат своите сограѓани со скандирања Македонија и во чест на успехот на македонската репрезентација? Каква поделба секој нормален Македонец би рекол браво за иницијативата.
Друже глупо и просто е што се организира само за поединци. Сите се Македонци, без разлика од кој град доаѓаат. Значи ли дека сега секој град поедино треба да си прави забави за спортистите, само затоа што тој доаѓа од таму !?Не е ништо глупо и просто, едноставно Стружани се горди што од нивниот град излегле вакви спортисти кои се борат за Македонија.А и за играчите најмногу им значи пречек од пријателите, роднините, сограѓаните, па повеќе и од 100.000 на плоштад.
Зошто бе поделба ? пола од ракометната репрезентација се стружани , не мислиш дека кога се враќаат дома во родниот град треба да бидат пречекани како им доликува ?Извини што не сум нормален.
Не се почувствував навреден, што сакаат нека прават, само ми делуваат глупаво поделбите.
Ајдеее... и сега ако се Стружани, мора во Струга посебен пречек !? А што ако беа од Америка ко Бо !? Кој ли тогаш ќе правеше посебен пречек !?Зошто бе поделба ? пола од ракометната репрезентација се стружани , не мислиш дека кога се враќаат дома во родниот град треба да бидат пречекани како им доликува ?
Скопје ќе е главниот пречек а за ние од западна македонија ова ни е добра прилика и ние да ги видиме
А добредојдена е цела екипа да биде во струга
Ме нарекувале и полошо.Таруно 6 години сум на форум и ти си тој кој за прв пат ќе му речам
ТЕЖОК ИДИОТ СИ !
Ти скрати некој нешто тебе ? твој пари се ? твоја организација ? Ние Стружаните сакаме на најдобар начин да си ги пречекаме нашите сограѓани а ако тебе тоа не ти одговара никој со сила не те тера ни на плоштад ни струга да одиш.
Не кењај за некакви поделби зошто ако веќе разговараме реално стружаните се заслужни за успехот а не скопјаните и никој ништо не подели само сакаме да им го испочитуваме нивниот придонес за македонската ракометна репрезентација на начин кој го заслужуваат
Е зошто бе така, другар !? Срамота е ако само во главниот град има пречек !? Или треба да се докажуваат градовите кој подобар пречек ќе направи!?^ Ок Таруно дај олади сега, и јас ако направам некогаш нешто би сакал да ме пречекаат во родениот град не во Скопје.
Мислење, баце, си кажувам мислење. Форум е колку што знам. Или твој да не е !?Таруно како Геро (Геропулос) станал, кажува кој што да навива, како да слави... дај остави ги луѓето.
Уште не можам да верувам дека ова малоумно суштество пишува на темава. Па да заслужни се Стружаните за достигнувањата нема тука што да се дискутира , велко ти е тенк во одбраната мојсо е одличен во напад ..... не битно ти цело време за некоја поделба зборуваш затоа ти потенцирав дека стружаните се најзаслужни , па зошто во Скопје да слават кога ние овде ќе ги пречекаме
Ај аман некој админ нека го банира од тема само непотребни нервози ми прајт чоеков мене и на пола форум
Дуд, ова не е Струга, не можеш да ме избркаш од тука... Дури и од Струга не можеш.Пола форум не се идиоти ајт гитла
Признавам претерав... со смеење.Таруно го претера, возрасен човек треба да знае кога да прекине дури и ако мисли дека е во право.