Спектакуларен пречек на струшките ракометни херои во Струга!

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Таруно with all due respect, без врска ти е муабетов. Ти се почуствува нешто навреден што Стружани ќе си ги пречекаат своите сограѓани со скандирања Македонија и во чест на успехот на македонската репрезентација? Каква поделба секој нормален Македонец би рекол браво за иницијативата.
Извини што не сум нормален. :)

Не се почувствував навреден, што сакаат нека прават, само ми делуваат глупаво поделбите.
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 11:57 ---
Не е ништо глупо и просто, едноставно Стружани се горди што од нивниот град излегле вакви спортисти кои се борат за Македонија.А и за играчите најмногу им значи пречек од пријателите, роднините, сограѓаните, па повеќе и од 100.000 на плоштад.
Друже глупо и просто е што се организира само за поединци. Сите се Македонци, без разлика од кој град доаѓаат. Значи ли дека сега секој град поедино треба да си прави забави за спортистите, само затоа што тој доаѓа од таму !?

А тоа за роднините и пријателите, не се секирај, тие дома ќе му дојдат.

Ова ми делува само на удирање во гради. Ништо повеќе.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Извини што не сум нормален. :)

Не се почувствував навреден, што сакаат нека прават, само ми делуваат глупаво поделбите.
Зошто бе поделба ? пола од ракометната репрезентација се стружани , не мислиш дека кога се враќаат дома во родниот град треба да бидат пречекани како им доликува ?
Скопје ќе е главниот пречек а за ние од западна македонија ова ни е добра прилика и ние да ги видиме

А добредојдена е цела екипа да биде во струга

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Зошто бе поделба ? пола од ракометната репрезентација се стружани , не мислиш дека кога се враќаат дома во родниот град треба да бидат пречекани како им доликува ?
Скопје ќе е главниот пречек а за ние од западна македонија ова ни е добра прилика и ние да ги видиме

А добредојдена е цела екипа да биде во струга
Ајдеее... и сега ако се Стружани, мора во Струга посебен пречек !? А што ако беа од Америка ко Бо !? Кој ли тогаш ќе правеше посебен пречек !?

Расфрлајте се со пари, ми е гајле, не се мои. Само што е глупаво, глупаво е.

Инаку делот со добредојдена е цела екипа, треба да стои во известувањето, а таму наведени се само четворица.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Ок Таруно дај олади сега, и јас ако направам некогаш нешто би сакал да ме пречекаат во родениот град не во Скопје.;)

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Таруно како Геро (Геропулос) станал, кажува кој што да навива, како да слави... дај остави ги луѓето.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Таруно 6 години сум на форум и ти си тој кој за прв пат ќе му речам
ТЕЖОК ИДИОТ СИ !

Ти скрати некој нешто тебе ? твој пари се ? твоја организација ? Ние Стружаните сакаме на најдобар начин да си ги пречекаме нашите сограѓани а ако тебе тоа не ти одговара никој со сила не те тера ни на плоштад ни струга да одиш.
Не кењај за некакви поделби зошто ако веќе разговараме реално стружаните се заслужни за успехот а не скопјаните и никој ништо не подели само сакаме да им го испочитуваме нивниот придонес за македонската ракометна репрезентација на начин кој го заслужуваат

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Многу Стружани бе имате во репрезентација. Ај за Наумче и брат му знам, али за Ацо Јоноски и Велко не знаев дека се од Струга

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Таруно 6 години сум на форум и ти си тој кој за прв пат ќе му речам
ТЕЖОК ИДИОТ СИ !

Ти скрати некој нешто тебе ? твој пари се ? твоја организација ? Ние Стружаните сакаме на најдобар начин да си ги пречекаме нашите сограѓани а ако тебе тоа не ти одговара никој со сила не те тера ни на плоштад ни струга да одиш.
Не кењај за некакви поделби зошто ако веќе разговараме реално стружаните се заслужни за успехот а не скопјаните и никој ништо не подели само сакаме да им го испочитуваме нивниот придонес за македонската ракометна репрезентација на начин кој го заслужуваат
Ме нарекувале и полошо. :)

Ахахах... сам себе се негираш. Велиш не збориме за поделби, ама ако реално гледаме ние стружаните сме заслужни за успехот, а не скопјаните. Тоа е поделбата другар... тоа е. Само не ја гледате.

^ Ок Таруно дај олади сега, и јас ако направам некогаш нешто би сакал да ме пречекаат во родениот град не во Скопје.;)
Е зошто бе така, другар !? Срамота е ако само во главниот град има пречек !? Или треба да се докажуваат градовите кој подобар пречек ќе направи!?

Плус не мислиш дека малку глупаво ќе се почуствуваат другите што не се од Струга!? Као работава ме сакаат сите, ама во Струга не толку колку нивните.

Таруно како Геро (Геропулос) станал, кажува кој што да навива, како да слави... дај остави ги луѓето.
Мислење, баце, си кажувам мислење. Форум е колку што знам. Или твој да не е !?

---------------------​

Гледам дека џабе ломотам. Прајте што сакате. Ваш памет. Не дозволувајте некој идиот од форум да ви го заебе славјето. ;)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Уште не можам да верувам дека ова малоумно суштество пишува на темава. Па да заслужни се Стружаните за достигнувањата нема тука што да се дискутира , велко ти е тенк во одбраната мојсо е одличен во напад ..... не битно ти цело време за некоја поделба зборуваш затоа ти потенцирав дека стружаните се најзаслужни , па зошто во Скопје да слават кога ние овде ќе ги пречекаме. Наместо да подржуш ваква иницијатива непотребно и без логика критикуваш

Ај аман некој админ нека го банира од тема само непотребни нервози ми прајт чоеков мене и на пола форум

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Уште не можам да верувам дека ова малоумно суштество пишува на темава. Па да заслужни се Стружаните за достигнувањата нема тука што да се дискутира , велко ти е тенк во одбраната мојсо е одличен во напад ..... не битно ти цело време за некоја поделба зборуваш затоа ти потенцирав дека стружаните се најзаслужни , па зошто во Скопје да слават кога ние овде ќе ги пречекаме

Ај аман некој админ нека го банира од тема само непотребни нервози ми прајт чоеков мене и на пола форум

Ахахаха... :pos:

Не знаев и дека пола форум се стружани. :pos:

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Таруно го претера, возрасен човек треба да знае кога да прекине дури и ако мисли дека е во право.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Пола форум не се идиоти ;) ајт гитла

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Пола форум не се идиоти ;) ајт гитла
Дуд, ова не е Струга, не можеш да ме избркаш од тука... Дури и од Струга не можеш.

:pos:
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 12:49 ---
Таруно го претера, возрасен човек треба да знае кога да прекине дури и ако мисли дека е во право.
Признавам претерав... со смеење. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom