Илјада билети и бесплатен превоз со воз за натпреварот Македонија - Србија

Член од
14 март 2010
Мислења
16.977
Поени од реакции
16.363
Де бре,ебате хејтерот....нема шанси да си дозволат од организацијата,да им се повтори она од вчера.
Де бре, не се нервирај.

Ете еднаш била, научена е ваљда ..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.052
Поени од реакции
74.589
Поголемиот дел од картите не се местени,иделе луѓето не среќа е сеа што се позеришта 90% тоа е..Него те глеам ти се иде ептен,аи си за таму поише него 99% од списокот..Доста другари се извлечени а не идат утре,така да иди на железничка пробај си среќа..Дали 400 души од спиокот ке идат.
Немам никој во партија што би ме пикнал, џабе ќе идам :D
Абе знам дека поголемиот дел биле извлечени фер, само незнам од кај на овие од кај мене воопшто им дошло овие идеја да отидат на СПОРТСКИ меч :eek:
Ги викам на утакмица, они дремат дома како мисири, и секогаш само јадат гомна, доста идете на утакмици бе, ово оно и сега ги гледам се сликале со сите репрезентативци :rolleyes::cautious:
Иначе си имаат врска во една партија, ама мислам дека и точно знам по чива препорака си добиле влез на сметка на некои што навистина добиле карти :facepalm:

Член од
17 август 2011
Мислења
10.357
Поени од реакции
18.467
Е да сеа ке биде потешко за влагање..у понеделникот еден другар влегол..живее кај железничка и искористил среќата..Работата е ако немаш врски ни партија ни ништо не те спасува..Џабе и членска и све.Они и рачунале на тоа пола и повеќе нема да им се иде сам,и ке останат празни места кој некој ке ги попуни.Али списокот дека е местен ко што глеам ставаат смешни слики некој е глупо,нема потреба да местат тука коа комотно ке си влезат без да ги има на список.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
пошто добар дел од овие шо се на листава нема да одат. сабер рајдер ти препорачувам да појдеш до железничка и културно замоли ги тие на шалтер да ти дадат карта во замена за некој што нема да се пријави. гревота е платени карти да пропаднат.

највеќе од се шо ме нервира гледам има некои 13 14 годишни што 10000% нема да одат. незнам шо кур се пријавуваат им го земаат местото за џабе на некои кои навистина сакаат да одат!

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Зошто ризично....па ние утре играме пријателска со србите.
Абе можи на терен ќе се игра пријателска, ама ако ни се поклопат коцките за полуфинале, ги знаеш колку се љубоморни.
Ако почнат со провоцирање, во публика има лом да се направат.
Но сепак си постои обезбедување. :)
А за провокации не лажете се дека нема да има.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.977
Поени од реакции
16.363
највеќе од се шо ме нервира гледам има некои 13 14 годишни што 10000% нема да одат. незнам шо кур се пријавуваат им го земаат местото за џабе на некои кои навистина сакаат да одат!
Првиот натпревар, за со Полска, едно комшиче го извлекоа (бар така мислам.. не дека мајка му не е партиски:D..) 14 години има детето, и замина за Белград.. ама се поклопи со тоа што уште еден комшија исто го извлекоа..
Иначе сам не ми се верува да се заака од Неготино - Скопје, па Белград.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Која Влада бе, Силјан Мицевски ги обезбеди картите за Блеград
http://www.sky.mk/republika/13197.html?task=view
а кај виде ти влада дека ги дала карттите? абе слепи ли сте бе луѓе тоа очите за шо ви служат? да ви позајмам дипотриски наочари?
ВЛАДАТА ОРГАНИЗИРА ПРЕВОЗ СО ВОЗ
КАРТИТЕ ЗА СО ПОЛСКА БЕА ОД МАК СТИЛ
ОВИ КАРТИ ЗА СО СРБИЈА СЕ ОД ГП ПЕЛИСТЕР!

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Дечки ќе може тој што го одбрале да отиде да ја земе картата за воз и утакмицата таму на благајна и да ја даде на друг да иде? дај нека кажат некој минатиов пат што беа како идеа работите.. сигурно сте спомнале назад али неможам да читам се брзам па затоа.. фала! :)

Иначе конечно и мене да ме извлечат во нешто, ќе викам за сите таму! :)

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Дечки ќе може тој што го одбрале да отиде да ја земе картата за воз и утакмицата таму на благајна и да ја даде на друг да иде? дај нека кажат некој минатиов пат што беа како идеа работите.. сигурно сте спомнале назад али неможам да читам се брзам па затоа.. фала! :)

Иначе конечно и мене да ме извлечат во нешто, ќе викам за сите таму! :)
Не може. Ама прашајте си таму подобро. Ако останат празни седишта што знам, валда би било добро да се заменат картите.
Абе што се пријавуваат ако не одат?? :facepalm:

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Не може. Ама прашајте си таму подобро. Ако останат празни седишта што знам, валда би било добро да се заменат картите.
Абе што се пријавуваат ако не одат?? :facepalm:
Неодложливи изненадни обврски ваљда, што знам.. Него каша е ако не може, зар тие карти/седишта на никој нема да ги даат? ќе пропаднат?

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Неодложливи изненадни обврски ваљда, што знам.. Него каша е ако не може, зар тие карти/седишта на никој нема да ги даат? ќе пропаднат?
Подобро да речеме дека картите ќе пропаднат, пошо седиштата ќе се исполнат сигурно.
Ама жалосно е картите да пропаднат, добро би било да се заменат. Ама викаат дека нема заменување.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
а кај виде ти влада дека ги дала карттите? абе слепи ли сте бе луѓе тоа очите за шо ви служат? да ви позајмам дипотриски наочари?
ВЛАДАТА ОРГАНИЗИРА ПРЕВОЗ СО ВОЗ
КАРТИТЕ ЗА СО ПОЛСКА БЕА ОД МАК СТИЛ
ОВИ КАРТИ ЗА СО СРБИЈА СЕ ОД ГП ПЕЛИСТЕР!
Друже нема потреба да му позајмуваш него наочари стај си ги ти.(читни го насловот на темата)

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Подобро да речеме дека картите ќе пропаднат, пошо седиштата ќе се исполнат сигурно.
Ама жалосно е картите да пропаднат, добро би било да се заменат. Ама викаат дека нема заменување.
Ептен е жалосно, ќе видиме што ќе биде.. од 1000 најавени сигурно има така 300 луѓе најмалце што ќе сакаат да ја даат картата и коа ќе видиш 600-700 дали ќе отидат.. незнам зошто праат проблеми за тоа, тој ја добил, ја зима картата на кој сака ја дава и здраво..

Kajgana Shop

На врв Bottom