Илјада билети и бесплатен превоз со воз за натпреварот Македонија - Србија

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Абе што се замарате со хејтери? :facepalm:
Земете пуштете си Мтв1, глејте си македонски народни приказни и после нив чекате си да ве извкечат :icon_mrgr:
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 18:37 ---
Знае некој дали со тоа повратните карти МОРА да се вратиш со истиот воз после натпреварот?

Или си се стандард повратни карти кои важат повеќе дена?
99% сум сигурен дека важи само за тој воз, бидејќи е вондреден и е наменет само за навивачите... Извини ако те разочарав со мојов одговор ;)

Типична работа, за истата прееска зборував на друга тема. Како сте програмирани, секоја чест...
Најдобронамерни коментари имаш ... програмиран е мал збор! Штета што ти си програмираниот :facepalm:

Абе што се замарате со хејтери? :facepalm:
Земете пуштете си Мтв1, глејте си македонски народни приказни и после нив чекате си да ве извкечат :icon_mrgr:
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 18:37 ---

99% сум сигурен дека важи само за тој воз, бидејќи е вондреден и е наменет само за навивачите... Извини ако те разочарав со мојов одговор ;)

Сега дознав, не ни имало карти, битното било само да влезеш во воз и толку :)
Те носи до натпревар, играат, си одиш одма.

Сега дознав, не ни имало карти, битното било само да влезеш во воз и толку :)
Те носи до натпревар, играат, си одиш одма.
Па така е, распуштена банда.. ни се знај ни кој јаде ни кој пие.. а ни кој плаќа.:D

Најдобронамерни коментари имаш ... програмиран е мал збор! Штета што ти си програмираниот :facepalm:

Јас не сум тој кој поставува прашање, а после бега од одговорот на истото вадејќи се притоа дека возот е најбитен, а не тоа како дошле луѓето во него.

Брзо го преболевме поразот од Данска.......АХА ДА СИГУРНО.

:tapp:

Јас не сум тој кој поставува прашање, а после бега од одговорот на истото вадејќи се притоа дека возот е најбитен, а не тоа како дошле луѓето во него.
Аплицираше?

спотот почнат тие ги враќаат во програма и овие пак го најавуваат спотот :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom