Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Дефинитвно мора да се подобрат судиите во 13ката,зашто ова е неподносливо.Досега најмалце 3 гола од офсајд ми поништија кој,а на снимката(со линија кој кај се наога) нема офсајд,ајде без разлика што ми поништија голови против неколку утакмици срека победив.Ама сега против Вулвс,на контра Евра пресекува чиста топка без да го чепне добива црвен картон :tapp:И да не е само тоа досудија непостоечки пенал на метро од шеснастерец,имаше фаул од Видиќ али надвор од шеснаесет апла се виде,втор пат вака ми прават и со фулам истото ми се деси предходната сезона:mad::mad::mad:

Се извинувам што ја претворив темава по поплаки,но стварно неам кај да се истресам на друго место:mad::D
Сакате реалност епа брат судиски грешки се реални нели е така ?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Сакаш да ми кажеш дека на тоа шити 3D view приметуваш грешки ? lolno

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Сакаш да ми кажеш дека на тоа шити 3D view приметуваш грешки ? lolno
После секој поништен гол,има снимка и две линии едната покажува последниот играч на противничкиот тим другата твојот каде се наога.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Хах значи не е можно ова.1/4 финале со Билбао,првата ме победија 2-0 и повторно и тоа 2 поништени чисти голови.Втора утакмица победив 3-0 одам во полуфинале но повторно 2 поништени голови.Во втората утакмица двата гола бра апла чисти голови и на снимката(со линии),ја незнам веке што е со играва се пореметува бе :confused:И плус во лига 2-3 чисти исто така.Во последните 7-8 утакмици 5-6 поништени голови.Да му се одигра на човек,али и покрај сите овие глупости сум на врвот...да не се урочам пу пу пу :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Хах значи не е можно ова.1/4 финале со Билбао,првата ме победија 2-0 и повторно и тоа 2 поништени чисти голови.Втора утакмица победив 3-0 одам во полуфинале но повторно 2 поништени голови.Во втората утакмица двата гола бра апла чисти голови и на снимката(со линии),ја незнам веке што е со играва се пореметува бе :confused:И плус во лига 2-3 чисти исто така.Во последните 7-8 утакмици 5-6 поништени голови.Да му се одигра на човек,али и покрај сите овие глупости сум на врвот...да не се урочам пу пу пу :D
Ајде не измсилувај глупости.
Друг пат кога ќе ти поништат гол, направи слика и другите да видиме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Прашање бр. 1 - Со кој пач играш?
Прашање бр. 2 - Како е можно само тебе да ти поништуваат олку голови?

На сите ни поништуваат ама ова кај тебе е премногу.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ајде не измсилувај глупости.
Друг пат кога ќе ти поништат гол, направи слика и другите да видиме.
Ке ти покажам слики не се секирај.
Со најстариот пач...немам инсталирано нови...:D

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Воа не е можно брат :/ на почеток на сезона на Руни му кршшаат нога,после тоа во периодот на рехабилитација и физички тренинзи пред да почне да игра , еден играч на ПАОК му крши нога на Ернандез :/ верувале или не цела сезона имам по некој клучен играч повреден :/ масакар ме прават и сега мора да играм у напад со Циго или Кадлец евентуално некој од младите

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Воа не е можно брат :/ на почеток на сезона на Руни му кршшаат нога,после тоа во периодот на рехабилитација и физички тренинзи пред да почне да игра , еден играч на ПАОК му крши нога на Ернандез :/ верувале или не цела сезона имам по некој клучен играч повреден :/ масакар ме прават и сега мора да играм у напад со Циго или Кадлец евентуално некој од младите
Мене Руни од 2 сезони се на се 2 месеци има играно може и помалце.Еднаш скрши нога и сега таман ке се врати од повреда уште 2 недели му требаат со лесни тренинзи.До сега 2пати скршена нога и уште 3 полесни повреди од 2-3 недели.Еве сега повторно ми е 5 недели повреден :/.

Бтв да се пофалам освоив ПЛ и ФА :D

Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
шо кур е ова со репутацијата бе. Последниве три години имам освоено 3 првенства, 2 купа , 3 суперкупа, еднаш учествувано 1/8 финале ЛЕ, еднаш 1/16 финале.
Моментално сум петти клуб по репутација во Македонија. Први се Милано Куманово ( втора лига ), па после Работнички и Ренова ( немаат видено титула 3 години ), а сега ме престигнаа и МЃП ( им се крена репутација зошто влегле во прва лига ).

И дали има награди за менаџерите во Македонија. Пошо до сега немам ни еднаш осовено.

Kajgana Shop

На врв Bottom