БРЗО ДОГОВАРАЈТЕ СЕ ЗА ПРЕВОЗ ДО СКОПЈЕ(за дотниците на карти)

Статус
Затворена за нови мислења.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Темава ја отварам за да не им пропаднат картите на дечките што ги извлекоа,а кои во хаосот неможат да си најдат придружба за превоз до Скопје.

Така да ајде побрзо сите што сте надвор од Скопје договарајте се на темава,немате многу време.

Со среќа на сите и со Господ напред кон нова победа.

п.с обавезно да сликате,оти ви еб*вме мамата:)

п.п.с во брзање сум го згрешил насловот на темата,баталете не се замарајте со тоа

а ако никој не добил од кајгана? :)

а ако никој не добил од кајгана? :)
Имаше бе постови низ темата со картите,некој дечки бараа превоз.....де некој од пп,де од бт....ама постовите им беа на различни страни и грев е да не успеат да се договорат.

Некој од Охрид за Ск превоз да се организираме некако? :(

Некој да не има од бт за ск да организираме превој ние сме двајца позз

Е ова беше тоа што многу ме занимаше пред да почнат пријавувањата,како никој не размислуваше од тогаш како да стигне до Скопје,туку сите трчаа да се пријават што побрзо.Епа сеа снаоѓајте се.

Е ова беше тоа што многу ме занимаше пред да почнат пријавувањата,како никој не размислуваше од тогаш како да стигне до Скопје,туку сите трчаа да се пријават што побрзо.Епа сеа снаоѓајте се.
Како прво не ни претпоставив дека толку рано ќе се трга, страната кај што го најдов линкот немаше никакви информации, не бев ни сигурна дека е валидно. Така да не туку коментирај за џабе кога не знаш кој на што и како му испаднало. Да најдев превоз ќе одев и без разлика што полагам утре. Но ете... се извинувам на тие што им го фатив местото... :(

Како прво не ни претпоставив дека толку рано ќе се трга, страната кај што го најдов линкот немаше никакви информации, не бев ни сигурна дека е валидно. Така да не туку коментирај за џабе кога не знаш кој на што и како му испаднало. Да најдев превоз ќе одев и без разлика што полагам утре. Но ете... се извинувам на тие што им го фатив местото... :(
Не зборам конкретно за тебе,немој да мислиш...
Сакам да кажам дека простаците со оваа нивна акција ,1000 карти,минимум 400 ќе пропаднат сигурен сум.
Алоо во 4 саат треба пред Железничка да бидеш,до 12 им трае тоа извлекувањето,па кога пусти луѓе да се спремаат? И како не знаеше кога ќе се трга? Треба до Белград да стигнеш со воз? Утакмицата се игра во 16:15(не знам и ова дали знаеше),сигурно нема за 2 саата да стигнете со воз до таму.Ама ако,нека тераат со главата во зид шутраците,отидоа во неповрат 400 карти сигурен сум.

Знам кога е утакмицата, мислев дека би се тргало барем во 6. Тогаш би можела да стигнам,ама ајде не е битно. Како и да е, убаво да си поминат тие што ќе успеат да стигнат и нека навиваат и за нас таму.:vozbud:

Ова шпекулација ли е дека пуштиле само 300 во воз?

http://www.plusinfo.mk/vest/30691/R...d-otide-prazen-Alfite-ne-turkaa-i-maltretiraa

Значи ова е писмо пратено од лице кое исто така бил извлечен за карта.
Гледате ли што правеле бе?! :eek: Ова е ненормално. Срамота, па само и за тоа ги бидува.
Знаев дека ова ке го направат. Страмота, племето да им го е*ам. Организираат некој квиз демек за доброто на народот а не знаат како да го организираат и секогаш џандарите ги средуваат работите во нивниот стил.
Колку само го мразам ова промовирање на владата преку неуспешни проекти и како шителовци ги величат нивните потези. Психопати, жените да им ги тресам, а тие ретардите во количка да гледаат, и исфрустрираните шителовци директен пренос да вршат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom