Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Малку шала
Сега се на потег Carl Sagan и другите дежурни плукачи до форумот да ни држат предавања како Груевски не треба да троши пари за ова, зошто пријавувањето се врши преку интернет па некои луѓе немаат пари ни за леб а камоли за компјутер и интернет :D А Dardan-ia ќе прашува дали има 25% во овие 1000. :pos:

Убаво да си поминете сите што се избрани од форумот.(y)
Јас касно дознав. :(

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ајде со лесно нека е и победа да ни донесете со вагоните од прва класа :)
И Александар остави на некој бројче од девојка ти да ја дружат по пат :)))

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Уф срцево 2-3 пати ми застана кога прочитав презиме слично на моето, али сепак ова е одлична идеја.(y)

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
ima nekoj od prilep ili od bitola sto e izvlecen da delime prevoz do sk neka pisi vo pp

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Знаењето е сила, знаењето е моќ - ќе си одам на колоквиум сепак.... :oops:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дечкото со мајка му што ја пријавил ме пресмеа :pos: Сега качи ја воз и нека оди да навива!

П

Паган-др

Гостин
Знам неколку души шо им се стемни коа им кажаа дека добиле карта. Се пријавиле на заебанција...

Член од
3 ноември 2007
Мислења
189
Поени од реакции
58
Со среќа на тие што се пронајдоја на листата!
Но таква ни е државава што не може без лажирање да помине ништо. Во ред е дека голем дел се избрани легално, но сигурно има и многу имиња внесени одпосле од страна на некое лице. Како и да е, еве јас да изнесам што ми е сомнително и што ме наведе да помислам дека дел е наместено.
1. Нашава Македонија во која се е наместено(анкети, конкурси, тендери)...
2. На листава со добитници овјавена на ovaemakedonija.mk почнуваќи од реден број 401 па до 416, ми изгледа како да се вметнати отпосле во листава, при што тој што ги вметнал напрај грешка па ги прикажал и имињата на табелите во полето со името на добитникот.
3. Малку чудно, можеби е само случајност ама 410 и 411 исто презиме, едно под друго на листата а и двете со мкд подршка внесени од тастатура.

Кај нас ништо не успева без местење!!! :D

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.814
Поени од реакции
30.699
Абе како да знам дека сум јас тој ебаго нема ли да не известат ?

Kajgana Shop

На врв Bottom